Excursion @ Götaland (Day 2)























Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR

Bilder från idag! :D
Morgonen bjöd på kallt men fint väder, och påpälsade besteg vi en stor moränbrant, vår första lokal. När vi kom till Trollhättan åkte vi ut till kusten där en riktigt fin kustlinje med massor av spår från inlandsisen fanns. Jättegrytor gjorda av stenar som virvlat runt och gjort stora hål i stenmassan blandades med starka vindar och sedan hagel som gjorde fruktansvärt ont haha! Slutligen åkte vi till skalbankarna där skalgrus från ca 11,500 år sedan bildat det som kallas för skalgrus. Denna sista lokal var den största skalbanken som fanns i världen, men nu återstår bara ca 10% kvar av den ursprungliga storleken.

Sitter nu på vandrarhemmet Gula Villan här i Trollhättan, och det lutar åt att det är dags för sängen snart. Inatt SKA jag sova!





Mamsen

Oj, vad spännande! Ni får verkligen uppleva mycket. Klipporna påminde lite om Rotsidan men hade häftigare utformning. Ha de gott i kylan.

Leah

Ser kallt men härligt ut :D

Cissi

Mamma: jag tänkte exakt samma! Rotsidan fast mycket coolare :)



Leah: ja fyfan det var inte varmt haha ^.^

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)