Mission Impossible 4 With Victor!

Igår bjöd Victor mig på bio!
Så vi var och såg den nya Mission Impossible filmen efter några drinkar hemma hos honom. Vet inte hur han gör det, men han gör så jukt goda drinkar trots att det är massa alkohol i, så på 3 rätt små glas drinkar blev man helt rund om fötterna. Haha, har typ aldrig hänt förut :P

Iallafall, bion var proppfull med folk och med kö ända till trapporna för att köpa snacks, så vi kom in precis som filmen hade börjat :P Den var riktigt bra faktiskt, har aldrig varit speciellt förtjust i såna här actionfilmer men denna var riktigt bra :D Sedan att svenska skådespelare är med oxå och snackar svenska är ju ännu mer najs haha :P

Blev en sväng till Hässle sen oxå med Victor där vi satt och tog oss en cider och öl och var sociala med lite folk, innan det blev att gå till bussen och åka hem!

Riktigt nöjd med kvällen =)






Mamsen

Låter som en trevlig kväll. Men du måste väl ha nyktrat till innan bion började annars hade det varit svårt att hänga med, eller? Lugn hemma-kväll nu då? Kram.

Cissi

Jo, det hade jag ^^ Haha, tyvärr inte.. Ikväll är det avskedsfest för Amanda och födelsedagsfest för Anna här i korridoren =/ Men jag kommer nog att ta det lugnt ^^ kram!

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)