Sundays

Söndagar är både sköna men samtidigt jobbiga.
Man är fortfarande ledig men samtidigt så bävar man inför morgondagen då man måste kliva upp tidigt igen och ställa klockan :P Det är alltid lika jobbigt!
Vad har hänt idag då, jo jag har läst en rapport om metallföroreningar i amerikanska floder som vi ska redovisa imorgon, och sedan bara tagit det lugnt. Inget speciellt med andra ord

Igår var det fest här, och det hela inleddes med tortilla- och tacos middag med hela gänget. Fruktansvärt gott som vanligt! Planen var att vi skulle dragit ut till Bånken sedan men jag hade ont i magen efter all mat och efterrätt och älskling var inte sugen heller. Så vi sparade våra slantar och såg på en serie istället innan sängen. Det funkade ju det med! =)

Skulle just till att ta min kamera och bege mig ut i solen och fota lite, men upptäckte då att jag lämnat kameran på av misstag så batteriet var helt urladdat. Typiskt. Blir nog inget fotande idag för det tar ett tag att ladda de där batterierna tyvärr och då kommer solen nog hunnit gå ner =/ Får hoppas på sol imorgon istället!

Over and out =)





Mamsen

Visst går helgen fort och så här på söndagkvällen känns det drygt att tänka på måndagen. Men ni verkar ju haft en skön helg trots att du inte kunde ta några foton. Ett tips - köp en extra uppsättning batterier.

Kram

Cissi

Mm borde typ göra de, haha :p

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)