"Excursion" @ Schoolyard Haha

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Här kommer en fin liten bildbomb från igår!
Igår hade vi ändå rätt skoj på skolan. Under 2.5h på förmiddagen hade vi i uppgift att gå runt med små GPS makapärer och lägga ut waypoints över hela campus typ, så att vi kan få ett nät av koordinater som sedan ska utgöra grunden för en karta :P
 
Man går alltså med den lilla makapären och markerar vart alla vägar går, vart de slutar, vart de finns gräs, grus, träd, soptunnor, byggnader osv... Vi fick lite roliga blickar när vi vandrade fram och tillbaka över skolgården i 2.5h i sträck haha :P På en av bilderna markerar Simon koordinaterna för ett träd. Haha :P Måste sett smått korkat ut. Men 2.5km motion fick vi oxå enligt GPSen bara genom att gå över skolgården så ja.. vi gick rätt mycket :P
 
Stötte på Gustav och Max oxå så kunde inte låta bli att ta en fin bild på de stiliga herrarna :D Och så hittade vi konstiga svampar.... Ingen aning om vad de e för något men var tvungen att fota!
 
Är faktiskt sjukt positivt överraskad över hur bra mitt makro presterar på att ta "vanliga" bilder och porträtt. Dessa bilder ovan är knappt redigerade heller, förutom den sista då där jag drog ner färgmättnaden lite. Har bara ljusat upp vissa och mörkat vissa partier för det starka solljuset gav väldigt hårda skuggor. Lite kontrast är tillagt med. Men annars har jag inte gjort något mer med bilderna, vilket är sjukt ovanligt :D <3 My macro!
 





Mamsen

Kul att få göra något helt annorlunda och det resulterade i en hel del fina bilder också. Svamparna är ju urgulliga men inte heller jag har en aning om vad de heter.
Hoppas skolveckan fortsätter i samma positiva anda.
K R A M E N

Svar: Tack mami :D Nä de var skumma svampar.. Kram <3
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)