Nova & Lexie

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Förra veckan var vi uppe hos min kära syster och hennes sambo Jonas i Umeå.
Deras två katter är dessa små tussarna ovan ^^ Nova (den sköldpaddsfärgade) är syster med Missan som mamma har. Visst är dem väldigt lika ändå? :D Så söta båda två. 

Lexie är en norsk skogskattblandning som från början var min och min systers katt. När jag valde att flytta ner till Skåne så blev hon dock min systers :) Grå tussboll kan man väl kalla henne, haha :P Den katten är mer långhårig än hon ser ut på bilden oxå, så söt :D
 
När vi först skaffade Lexie så trodde vi att hon var en liten pojk. Därför döpte vi henne först till Lexus. När vi sedan kom på att det ju var en liten tös vi skaffat så kom jag på att man kan ju bara göra slutet av namnet mer tjejigt, och så fick namnet bli Lexie :)
 
Åh, katter är så underbara att fota! Jag och älsklingen har bestämt oss för att skaffa en Ragdoll och en Maine Coon när vi skaffar större och eget ^.^ Längtar!





Mamsen

Jag måste erkänna att du lyckats få till helt suveräna bilder på flickorna. Jättefina ♥

Svar: Tack mami :D <3
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)