Drömlägenheten

 
Idag var vi på visning på denna lägenheten som ligger på Backgränd här i stan.
Vi hade spanat in den redan förra veckan och idag var det då dags att titta på den. Och den var precis så fin som den ser ut på bilderna. Meeeeeeen! Vid badrummet tog det stopp. Om man nu kan kalla det för badrum.. Skulle snarare vilja säga toaskrubb, haha :p
 
De som fotograferar åt mäklarna använder ju vidvinkelobjektiv vilket får allt att se så mycket större ut. Och så trodde vi även om toan. Att den var större alltså. Men där gick vi bet! Det är knappt man kan vara två stycken samtidigt inne på den. Det enda som finns där inne är en dusch som är intryckt i ena hörnet, toan bredvid den och ett pyttepyttelitet handfat.. Samt ett litet väggskåp på väggen mitt emot. Hur fasen överlever man med en så liten toalett? :P Hade det inte varit för minitoan hade vi nog gett oss in i fighten för att få lägenheten. Tror inte de kommer få det begärda priset heller, för verkade som fler var besvikna över toaskrubben.
 
Annars var den supersupersuperduperfin denna lägenheten! Egentligen hade jag kunnat tänka mig att acceptera minitoaletten, men vi är ju två nu om det här och älsklingen vill ha badkar ;) Så vi får antagligen leta vidare.
 
195 000:- hade de begärt i pris iallafall för den.. Och visst var den snygg? :) Tror som sagt dock inte de kommer få det priset för den, men den som väntar får se. Köket var iallafall det snyggaste jag någonsin sett på riktigt (bilder räknas inte!) med högglansluckor och allt.. usch @.@ Nej nu ska jag försöka glömma den där lägenheten, haha :P Blev så kär i den dock men det kommer fler..
 
För övrigt är det en vecka idag utan snus! GO ME FFS :D Ha en fin kväll allesammans :)





Mamsen

Ja, det var en fin lägenhet. Har de inte valt duschdörrar som går att fälla inåt? På så sätt blir toaletten större. Fast det kommer säkert fler objekt om ni håller ögonen öppna.

♥♥ Duktig tjej ♥♥ "Utan snus i tre dagar, försmäktar jag på denna ö" Det gäller inte längre, hehe!
Massa kramar från mamma

Svar: Vet inte vad de hade valt, vi fick inte ens upp dörrarna xD ja, det gör det ^.^ ja visst är jag duktig, även om jag pendlar mellan att vara argbigga och emotionellt vrak haha :P kram <3
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)