Very Very Tired

 
Då var man hemma igen efter denna dagens inventering.
Det tar på krafterna alltså att vara ute i fält så mycket som jag är nu. Är helt slut varje dag när jag kommer hem. Och det värker lite i kroppen måste jag säga :p Men det tar sig! 16 rutor kvar nu att göra, sedan är jag klar. Så 8 dagars arbete om man tar 2 om dagen (förhoppningsvis blir det mindre än 8 dagar eftersom jag kommer ha sällskap ute nu de närmaste dagarna).
 
Imorgon följer Henrik med mig ut, på onsdag följer Ola med och på torsdag Timothy. Så blir nog en del rutor avverkade då :D
 
Bilderna ovan är från idag. Översta bilden är min inventeringsutrustning. Andra bilden är ekar längs en stenmur på en liten sketen grusväg jag körde in på för att parkera bilen ^^ Och så Gunn såklart ^^ Nu är det dags att luta sig tillbaka och bara chilla lite. Har inte ens orkat redigera dessa bilderna, så trött är jag :p Kram på er!
 





Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)