Första Dagen På Jobbet! :)

Hej på er :D
Har nyss kommit hem från min absolut första arbetsdag på Lidl ^.^ Allt har gått sjukt bra och det känns som att jag har hamnat i ett riktigt härligt gäng :D Fick beröm dessutom att jag var duktig i kassan vilket gjorde mig glad :D Har i det närmaste bara suttit i kassan idag och det har strömmat in folk hela tiden så det har varit fullt upp!
 
Nu är jag lite slut i huvudet måste jag erkänna, men det är bara för att jag inte är van. Är lixom min första arbetsdag på många år :) Är iallafall sjukt glad, allt har gått så himla bra! Är mycket intryck man måste smälta nu, så det är tur att jag inte har nästa pass förrän i övermorgon :)
 
Nu ikväll blir det till att ta de lugnt, har lagat lite mat och tänkte se serier och bara vila :) Imorgon blir det full rulle i lägenheten igen. Kommer upp ett litet separat inlägg om det lite senare. Ha de så gott sålänge!





matte

Härligt jobbat gumman min!!:) har tänkt på dig hela dagen <3

Svar: Och jag har tänkt på dig :D hihi vad jag älskar dig :)!
Cissi

Mamsen

Så glad för din skull! Grattis ännu en gång ♥

Svar: Tack bästa mami <3 :D
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)