Spegel Spegel Mot Väggen Där..

 
...säg om det var en bra plats att ha dig här? :)
Jag förstår verkligen inte hur jag har lyckats överleva utan en spegel där man inte ser mer än sitt ansikte sedan oktober månad. Men igår var det slut med det! Jysk hade nämligen sista dagen med speglar på halva priset rea igår så det blev en snabbvisit dit för att köpa ovanstående spegel till sovrummet. Så nu, äntliiiiiigen kan jag se mig själv igen från topp till tå, haha :p Vilket kanske inte var en så positiv syn ur min synvinkel, då jag gått upp säkert 5 kilo sedan jag slutade snusa.. Men snusfri nu i strax ett halvår, så det får det vara värt! ^^
 
På dessa bilder ser man även den stol som jag fick av finaste mami i julklapp <3 Önskade mig nämligen en sån här stol att ha kläder på (+ gäststol såklart) då vi inte hade någonstans att lägga använda kläder. ^^ Blev därför en vit spegel oxå för att matcha :) Sjukt nöjd med resultatet ^^ Spegeln kostar 699:- men var på rea för 350:- :)
 

Mamsen

VILKET FYND! Ett riktigt bra köp, men du ska väl hänga upp den? Det skulle inte vara kul om den skulle glida och falla till golvet.

Duktig snusfri tjej ♥

Hälsa Mattias o ha det så gott!

Svar: Ja, det kanske får bli så att vi hänger upp den ^^ Dock så verkar den stå rätt stabilt där den står, så vi får se :D Ja, visst var det ^.^ hihi tack :) kram, ska ja göra :D
Cissi

Maddezz

Mycket snyggt gumman! :D :D

Svar: tack gumms! <3 :D
Cissi

Angela

Vad roligt att höra att ni har valt att ta ansvar för både miljön och djurens skull! Det värmer alltid när jag hör att någon väljer det mycket bättre alternativet ekologiskt: det gör en enorm skillnad i djurhållningen (och även smak antar jag?).

Jag personligen tror att en minskad köttkonsumtion reducerar risken för tjocktarmscancer (och eventuellt andra typer av cancer) avsevärt i och med att kött är mycket svårsmält, i kombination med att en veggie får i sig betydligt mycket mer fibrer i sin kost. Jag tror också att det sänker kolesterolet avsevärt att utesluta kött, men allra helst mejeriprodukter som har visat öka kolesterolet vilket leder till hjärt- och kärlsjukdomar.

Rent generellt är det mest positiva med en vegetariansk kost att man ofta blir mer medveten om vad man äter och det hänger ju ihop med de positiva effekterna. Att man inte äter lika traditionellt utan ändrar hela livsstilen. Jag tillexempel äter dagligen 2 typer av alger, soja + chiafrön för att få i mig rätt typ av protein, sen blir det ju alla enorma mängder med grönsaker där till. Tex. algerna har på bevisats ha en reducerande effekt på cancers tillväxt så det blir en win win-situation då man både utesluter cancerframkallande födoämnen och sedan även äter sådant som motverkar tillväxt. Nåväl, listan över mina positiva tankar om en växtbaserad mat kan göras lång! ;-)

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)