Blev Ännu Mera Nytt Idag ^.^

 
Idag fick pojken sms från XL Bygg och det visade sig att skärmväggen vi beställt till badrummet hade kommit :D
Så nu ligger den här på vårt hallgolv och bara väntar på att bli öppnad. Kommer bli så sjukt skönt att äntligen kunna duscha utan att skvätta ner hela jäkla badrummet! Förutsatt att den är hel då, det är ju DHL som fraktade den.. Med dem vet man aldrig då de kör som tokar haha :p
 
Jag och Maddelutten åkte iväg en sväng på Mio oxå, där jag införskaffade två nya bordslampor och en trappstegshylla som skall vara i hallen. Den ska vara där väskan står i bilden ovan ungefär ^^ Sedan ska ju tvättkorgen bort från hallen oxå givetvis, haha ^^ Kommer upp bilder på lamporna med sen om ni vill se :)
 
Blir uppackning imorgon eller i övermorgon så jag återkommer då! Jobbar heldag imorgon så kanske blir sent om jag uppdaterar dock. Vi får se ^.^ Ha en mysig kväll :D
 





Mamsen

Köpe o köpe :) Skämt åsido, det blir skönt för er att slippa ha vatten över hela badrummet.
Det blir säkert fint med hyllan på den tomma platsen i hallen och sedan är hallen färdig.
Lycka till på jobbet imorgon ♥

Svar: Haha ja de kommer bli underbart! <3 tack mami <3
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)