Monterat & Klart I Badrummet + Lite Inredningsdetaljer

 
Igår kväll när jag kom hem från jobbet hade min älskling plus hans far monterat skärmväggen i badrummet.
Det blev hur bra som helst. Detta var den bästa lösningen vi kunde komma på för att få plats med tvättmaskin samt slippa vatten över hela golvet. Hade det inte varit för inbuktningen i väggen där duschen sitter samt fönstret så skulle man lätt kunnat montera en duschkabin av något slag, men nu gick inte de ^^ Dock blev det här superbra, och vi är båda sjukt nöjda :D Duschväggen är från Svedbergs och kostar 2500:- drygt.
 
Bild två visar en av de två lamporna som jag köpte på Mio :) 159:- Styck kostade dem, så de var inte dyra direkt, hehe :)
 
Bild tre är från ena vardagsrumsfönstret. Lampan är köpt på Ullared, men jag vet att även Clas Ohlsson, BOOM i Birsta och Möbler & Hemkultur i Kramfors har dem. De vita krukorna är från Ikea samt Ica Home :) Sköldpaddorna fick jag av min lillasyster då hon var i Tunisien, blomman i vasen är från min bror och smycket jag hängt runt halsen på vasen är även det från min lillasyster ^^ (julklapp) :)
 
Handduken på fönsterbrädet är obligatoriskt nu när det är kallt, för det drar så fruktansvärt mycket från fönstren. Smart temporär lösning va? Haha ^^ Det är en himla tur att de ska byta alla fönster nu under 2014 :P





Mamsen

Det blev riktigt bra med duschväggen och skönt att slippa vatten över hela badrummet.
Fina lampor du köpte. Ni har det så mysigt i er lilla lya. ♥
Kram

Svar: Tack mami :) Ska premiärduscha imorgon, hehe ^^ kram <3
Cissi

Anna

Det sär blev ju riktigt bra! Smart lösning =)

Svar: Ja, tycker vi oxå :) Tack!
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)