Vårat Sovrum - Före & Efter

 
Äntligen kan jag visa er vårat sovrum efter renoveringen :)
Det har tagit sin lilla tid eftersom vi haft så mycket projekt vid sidan av, men äntligen så är det i princip färdigställt! Det enda som saknas nu är taklister, som vi ska leja bort till en snickare då det är så mycket girande iochmed snedtaket vid kuporna. Men vilken skillnad det blev! Vi har gjort allt själva denna gången oxå, sambon har lagt golvet och målat taket själv och sedan har vi tapetserat och fått upp träpanelen tillsammans. Fönsterbrädan och konsolerna har jag målat om samt den vita väggen vid elementen (som var i princip gul innan). Den orangefärgade tapeten är nu ett minne blott och vi är väldigt nöjda med resultatet :) En taklampa skall ordnas också såklart.
 
Mitt nästa projekt nu är det jag håller på med för tillfället, nämligen att måla om hallskåpet, som även det är i furu (Furuvägen you know, haha...) Och nu har jag SEMESTER i tre veckor så självklart skall det bli lite pysslande med det då :D

Jennie Lundmark

Åh, vad snyggt det blev! :) Verkligen skillnad! Det är det som är så kul med hus, de finns alltid något att pyssla med och renovera :P

Svar: Tack :D Ja, eller hur :P Man kommer hela tiden på nya projekt haha :)))
Cissi

Mamsen

Jag har visserligen sett det in real life men då var inte gardinerna på plats. Verkligen snyggt sovrum ni iordningställt.
Skrattar lite när jag läser om fitt nästa projekt. Tänk att jag tittade på skåpet i hallen och undrade hur i hela friden det hade klarat sig från dig och din vita färgburk.....
Vad skönt att du har fått semester. Nu är det bara semesterväder som saknas.
Kram ♥

Svar: Haha! Kunde inte låta bli att skratta när jag läste din kommentar om skåpet mami xD Jag själv är förvånad över hur länge jag kunde hålla mig från att använda penseln på det skåpet själv haha!
Cissi

Diana

Så fint det blev, måste vara väldigt skönt att slippa de gamla tapeterna hehe :)

Svar: Haha ohja :p Tack :D:D
Cissi

victoria

Snyggt :D gu va kul det måste vara att äga sitt boende och få pyssla och greja som man vill. jag är såå less på vår hyres :/ men kan ju inte köpa förrän vi ordnat upp allt annat runt om bah. men nångång.. :)

Svar: Tack så mkt ^.^ Vi körde lite annorlunda stil denna gången på sovrummet än på Strengbergs :) Förstår din känsla D: Aldrig skoj med hyres. Ja det är mkt runtomkring, men ni kommer säkerligen kunna fixa eget någon gång oxå som du säger :) Kram! :)
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)