5 Days To Exam

Mewf.
Idag är det 5 dagar till min tenta i limnologi, fyfan. Plugg plugg plugg består mina dagar av, och ändå är jag starkt osäker på om jag kommer klara tentan :P Inte kul alls! Men jag kämpar på. Känns sjukt skönt nu att labben iallafall är klar och inlämnad, och redovisningen är gjord! Nu är det bara resten kvar då, haha..

Fight, fight, fight..



Studies Studies..

Blir en fin liten mobilblogg nu. Ligger i sängen för tillfället med allt plugg som känns helt överväldigande för tillfället. Tror aldrig jag kännt mig så stressad förut! Redovisning på limnologin imorrn, labben ska bli klar (och det är ingen liten labb, vi snackar typ tio sidor minst..), powerpoint ska göras till redovisningen, sedan en diskussion som ska skrivas till imorgon, tenta om en vecka och sist men inte minst en värderingsövning till på måndag om skarvar. Hur ska man få allt att få ihop?! Hade de inte varit för min söta pojke som tar hand om mig och ställer upp så vet jag inte vad jag hade gjort.. Men ja, nu vet ni varför jag inte bloggat! Är helt cpupptagen med skolan för tillfället helt enkelt :P



April II


Modell: April Caarp. Foto: Jag.
Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D + Reflexskärm silver


Lite fler bilder på April :D


Hon är så söt ^.^



Hangover From Hell

Blev inte riktigt en hemmasittarkväll igår, hehe.
Följde istället med Victor, Timothy och hans tjej Claudine till en fet fest i Everöd :D Var en superskoj kväll med Michael Jackson tema! Så blev mkt sådan musik kan man säga ;) Var väl hemma strax efter tre inatt, och sov till typ tolv, haha. Vaknade med världens huvudvärk som fortfarande inte gått över och illamående :( Ändå drack jag inte så mycket så hur gick det här till >.<

Blir kurering idag iallafall, ska försöka få i mig nåt mer att äta nu och hoppas att värken försvinner snart :P



Boring Saturday..

Idag är det tänkt att jag ska plugga.
Wohoo så skoj. Nej, inte direkt. Ska plugga limnologi så det bara skriker om det, och sedan bara chilla.. Sebastian ska hem till Ronneby idag och hälsa på sina polare, så blir nog lite lonely i sängen ikväll. Dock kommer han hem imorgon igen! Kan vara skönt med lite ensamtid oxå I guess. =)

Nu ska jag hit the shower så att säga, sedan ta tag i den äckliga limnologin! Yaaaaaaaaaaaay!



Kristianstad Vattenrike Biosphere Reserve (Part 2)















Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D

Del två från exkursionen! :D
Ni ska veta att den tjuren på sista bilden var Enorm. Aldrig sett en så stor tjur nånsin typ haha! Och han hade typ 30+ cm långa balls xD

Rätt nöjd med den "softness" som detta objektivet ger ändå. Bilderna blir riktigt "softade" med det eller vad man ska säga :D



Kristianstad Vattenrike Biosphere Reserve (Part 1)













Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D

Bilder från gårdagens exkursion till Kristianstad Vattenrike!
Blev mycket fotande, haha. Hade med mig det fast objektivet vilket i efterhand kanske inte var så smart då man inte har någon zoom och vidvinkel ;) Var ute från 9-15:30 ca iallafall och lyckades knäppa iväg sisådär en 90 bilder, haha. Dagen började i Naturum där vi fick en föreläsning fram till klockan tio och sedan drog vi ut i fält och tittade på lite olika våtmarker och lokaler. Jerker och Kim hade med sig tubkikare och vanliga kikare med och fågelskådade lite ;) Alltid skoj.

Resten kommer imorgon!



Autumn Colours





Nikon D90 + Tamron AF Aspherical LD 28-200/3,8-5,6 IF

Redigerade lite bilder från fotopromenaden jag hade med April när hon var här :D
Använde mitt tamron objektiv som jag köpte av Victor för 400:- och måste säga de har en riktigt fin zoom!

Är läggdags här nu, heldagsexkursion imorgon väntar.. Får se vilket objektiv jag tar med till kameran, för den ska definitivt med om vädret är ok :D



The Awesome Sunday Breakfast



Snutten lagade supergod frukost imorse!
Scones! Usch, finns nästan inget godare än varma scones med Bregott i... :D Riiiiiktigt nomnom!

Efter den underbara frukosten blev de lite plugg och nu har man hunnit med en sväng till gymmet med. Kommer ha skön träningsvärk imorgon i benen känner jag! Har just slängt i mig en proteinshake nu, och ska ta tag i plugget igen. Sedan ska jag städa mitt rum!

Det ser förjävligt ut för tillfället.. :(



Tired Boyfriend Is Tired!

Godmorgon!
Efter en god natts sömn har man nu lyckats kravla sig ur sängen och fått i sig lite frukost. Tänkte ta tag i plugget nu eventuellt men en viss sötnos har inte kravlat sig ur sängen än och tigger om att få bli gosad med..

Haha så söt!




Friday Night :D

Äntligen fredag och efterlängtad helg!
Blev en kort visit till skolan för föreläsning till tolv, sedan har jag mest suttit hemma och tagit hand om tvätten från igår och lite annat fix. Nu ikväll blir det fredagsmys med pojken iaf och sedan sängen! Tentorna börjar tyvärr närma sig tråkigt nog, så i helgen måste jag nog plugga =( Det suger, but it has to be done.

Vet jag varit tråkig de senaste dagarna och knappt lagt ut några bilder, men har inte haft tid att fota eller så heller för den delen =( Men det ska det bli ändring på! Lovar ;)



Workout!

Hemma efter ett pass på gymmet och har just slängt i mig en proteinsmoothie :D
Känner mig duktig, hehe! Träningsvärken från gårdagens pass har gjort sig påmind och det ömmar nu härligt i mage/rumpa/lår med. Fast idag var det överkropp med fokus på biceps och rygg som gällde! Dock bara ett rätt kort pass, men lär nog vara tillräckligt för att man ska få lite träningsvärk imorrn där med. Känner mig seg och slut just nu, så kvällen kommer nog spenderas med lite film och myspys med pojken min.

Ska ta tag i och redigera lite bilder på April med om jag orkar ;)



And School Goes On And On..

Hemma efter en heldag inne på labbet på skolan.
Är inte mycket fritid man får när man har heldagar på skolan varenda eviga dag :P Igår var jag inte hemma förrän strax innan fem och idag efter tre. Och dessutom har man sjukt mkt mer plugg som borde göras oxå! Inte skoj alls. Sänder en tanke till alla stackars pendlare i min klas som ännu inte är hemma hos sig i skrivande stund.. Pojkvännen lagar mat iallafall, så jag kan andas ut lite vid datorn. Senare idag blir det nog gymmet! Hur man nu ska orka det, haha. Jaja, bara att kämpa på!

3 veckor kvar till tenta med, ska väl ta tag i plugget imorgon är det tänkt..



Church Interior







Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D

Lite bilder inifrån Heliga Trefaldighetskyrkan här i stan.
Otroligt vacker kyrka byggd i början av 1600-talet och fruktanvärt vacker inuti! =) Alla dörrar in till sittbänkarna är prydda med figurer snidade i trä föreställande diverse ting, till exempel djävulen, Adam och Eva, eller som ovan, lite random varelser ^^

Tror det får bli en tripp dit ner sen igen, är riktigt skojigt att vandra runt där! =)



Excursion To Vramsån







Nikon D60 + Nikkor 18-55/3,5-5,6 VR

Lyckades få till lite bilder från Vramsån ändå! ;)
Detta för att jag lånade Björns Nikon D60 när vi var där lite ;) Vissa bilder här e tagna av han, och vissa av mig. Hade det inte varit för det tråkiga vädret så hade det nog varit ännu mer skoj där ute =)

För övrigt har jag just klivit upp nästan, haha. Var sjukt skönt att få sova ut. Idag väntar plugg tyvärr.. Det suger, men some things just need to be done.



Dead.

Idag har det varit en dag fyklld av exkursion och labbarbete på skolan.
En tripp till Vramsån i det tråkiga vädret gjorde vi och sedan efterarbete på det. Blir mer efterarbete imorgon oxå :( Tog inte med mig min kamera då vädret var så kasst tyvärr.

Man orkar inte göra så mycket heller när man varit borta sen 8 imorse så nu sitter jag här vid datorn och nördar lite. Men det funkar ju det oxå ^^ Sötnosen min hade lagat grönsakssoppa till mig oxå lagom tills jag kom hem :D Söt e han! Bäst faktiskt.

Nu blir det lite mer nördande tror jag ;D That's how you spend an evening. :p



Autumn Leaves




Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D

Satt länge och funderade hur jag skulle göra med dessa bilderna när jag hade överfört dem till datorn.
Ville göra dem lite konstnärliga och färgstarka nämligen! Mixtrade runt lite och detta blev resultatet =)

Fotona är tagna vid högskolan, på klängväxterna som klättrar uppför skolans väggar :D



April


Modell: April Caarp. Foto: Jag.
Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D + Reflexskärm silver


Fotade April (före detta Maria) i kyrkan idag innan hon åkte hem!
Detta var premiärplåtningen med mitt fasta 50 mm objektiv som jag fick av pappa, och himlans vad fina bilder det tar! Är supernöjd! Fin är hon min gamla vapendragare, hehe.

Ska åka upp till henne någon gång inom den närmsta framtiden hade jag tänkt :D Hade varit så skoj ^^



Excursion To Lake Råbelövssjön (Part 2)













Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR

Resten av bilderna från exkursionen!
Är inte nöjd med dem dock, ljuset var så svårt på vissa ställen =/ Jaja, de funkar nog :D

Nu blir det film!



Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)