Redigeringsspree!

 
Idag har jag verkligen haft redigeringsspree, hehe.
Har tagit tag i redigering av bilder till kommunen igen, och avverkat mer än hälften av bilderna som Ulrika ska få :3 Ovan är några av de jag redigerat idag ^^
 
Annars så har dagen gått i sakta lunk här hemma. Det har regnat ute och varit allmänt tråkigt väder och nu ikväll snöade det. Trist trist, vill ju ha vår! Men den kommer nog snart ;)
 
Saknar min älskling oxå. Så jäkla mycket. Det är så himla jobbigt att veta att han är 100 mil bort.. Mår typ dåligt bara jag tänker på det. Men jag får se han på skype i webcam iaf :D Alltid nåt, haha. Men snaaaaaart är sommaren här, åååh! Önskar den kunde komma fortare bara :p





Mamsen

Åh, jag längtar verkligen till sommaren när jag tittar på dina bilder. Fast den kommer, men just nu känns den långt borta. Minus 10 är inte vårvärme precis.
Fastna nu inte i bildernas värd bara,för du har ett drygt jobb framför dig med att göra examensarbetet. Ha en bra dag och kram.

Cissi

Ska inte ^^ ska träffa Ola klockan tre idag :3 kram :)

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)