Sälsten In Monochrome

Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR
 
Har precis kommit hem från dagens ekinventering med Victor!
Han är en sån underbar vän som ställde upp och följde med mig ut under 3,5 timmar i skogen utanför Torsebro. Till helvetesrutan då, som är rutans nya namn. Tack och lov för beckoljan som jag fick av mamma och Thomas. Kom hem med endast två myggbett, varav ena på foten och andra i ansiktet, haha :p Riktigt skönt. Victor förde protokollskrivandet medans jag hoppade runt bland skog och sten och mätte :) Tyvärr hann vi inte klart rutan, vilket gör mig så arg haha :P Så blir en tredje och kanske fjärde vända ut dit innan allt är klart. I can do this!
 
Bjuder på en svartvit bild från vackra Sälsten i Norrland idag, fotad på kvällen dagen innan jag åkte hem. Har aldrig varit så mkt för att fota landskap i svartvitt, men just denna bild passade ypperligt för ändamålet :) Kommer bli finare bilder sen när jag har stativet där uppe oxå och kan komponera bättre landskap :D
 
Nu ska jag sitta här vid datorn och bara ta det lugnt resten av kvällen. Blev ca 100 ekar totalt idag, så har fasen förtjänat att få slappa lite nu ^^ Ha en fin kväll <3





Matte

Wow! Så sjukt snygg bild gumman!:)

Svar: <3!
Cissi

Matte

Och snällt av Victor att han hjälpte till!:D

Cissi

Tack finaste :) Ja det var supersnällt^.^

Anna_aka_Schlierie

Vill ha bilden på min vägg! :o

Svar: Haha :D då gillar du den med andra ord? ;) tack ^.^
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)