Inuti Vårat Radhus

 
Här kommer då lite efterlängtade bilder från inuti vårt radhus :D
Hade lite bråttom eftersom vi skulle till brunnshus, därför är det inte helt städat överallt ;) Radhuset är helt orenoverat sånär som på nytt golv på nedervåningen samt nya fönster och element.
 
Vårat första projekt är såklart badrummet då det gamla vi har nu är sedan huset byggdes i stort sett. Våtmattan har släppt på flera ställen och badrummet går i en blekt blå ton - det ser så mycket bättre ut på bilden jag lagt upp oxå skall tilläggas än vad det gör i verkligheten, haha! :P Snickaren kommer att börja riva badrummet nu i veckan, yay :D
 
Samtidigt som badrummet renoveras skall även en uppfräschning av köket göras. Igår införskaffades därför takfärg, kakelfärg, väggfärg och målartvätt. Tanken är att panelen skall målas vit, träpanelen ovanför luckorna skall bli vit, väggarna ljust ljust gråa, beslagen skall bytas och kaklet skall målas vitt. Kommer bli en jättestor skillnad för en rätt liten peng tror jag! Tycker kaklet ser alldeles för stökigt ut som det är nu. (förlåt mamma! <3 :P)
 
Sovrummet ( det med väggarna i orange) skall få en väggpanel i ljust trä, och sedan skall väggarna bli vita eller ljust grå (vi har inte bestämt oss än) och så skall nytt golv in! :) Funderar på något ljust såsom björk eller liknande där :D Ungefär så långt har vi kommit i planeringen hittils, för vi tar en sak i taget här :) Inte såsom vi gjorde i lägenheten ^^
 
Så, vad tycker ni?=)Farmors Begravning <3

 
I tisdags hölls farmors begravning i Mariakapellet i Kramfors.
Det var en fridfull och vacker ceremoni, med fina ord och vackra psalmer. Tror aldrig så många i vår släkt på pappas sida har varit samlade förut heller som vi var då.
 
Tack för allt fina farmor, vi kommer aldrig att glömma dig <3 Du finns för alltid i våra hjärtan.Fortfarande Utan Uppkoppling!

Vi som trodde vi skulle få internet snart.
Men icke! Vi fick ett samtal från bredbandsbolaget för några dagar sedan - de sade att nej, de kunde inte koppla in vårt internet, och vet ni varför?! Jo för att herr Gubbe som vi köpte kåken av har inte sagt upp sin telefon! Så blev att försöka få kontakt med sagde herre för att upplysa honom att hans telefon måste sägas upp. Sagt och gjort, så lovade han att detta skulle han minsann göra på studs nu på eftermiddagen. Detta var tre dagar sedan nu. I förrgår ringde jag upp herrn igen och då visade det sig att han glömt bort att ringa och säga upp telefonen. Såklart! :P Men nu är det gjort iallafall. Synd bara att han missade denna detaljen, för det har gjort att vi kunde haft internet för en vecka sedan redan. Nu får vi istället fortsätta vänta. Så förhoppningsvis kommer internet nästa vecka... Om inget annat oförutsett sker, för vi verkar rätt otursförföljda när det kommer till detta med internet i vårt radhus :P!
 
Man märker verkligen hur beroende man är av datorer, internet och allt därikring när man får vara utan detta såhär ofrivilligt :p Ha en fortsatt mysig dag allihop <3
 
Javisst ja, imorgon kommer MP golv och lägger en offert för vårt badrum oxå!! Glömde säga det ;) Bilder kommer, om internet vill fungera vill säga, och det vet jag inte när det sker som sagt xDEn Nybörjare På Det Här Med Att Skotta Snö...

Fy fasen vad segt det är utan internet.
Sitter fortfarande hos svärföräldrarna och pluggar... I huset börjar saker och ting komma upp, och man har fått känna på hur det är att ha hus.. Aka SKOTTA SNÖ! Det har ju kommit dryga metern snö som bara rasat ner de senaste dagarna så man får verkligen praktisera snöskottning.. Igår när jag stod där som bäst för att försöka dra undan det värsta så att jag åtminstone kunde öppna dörren in kom grannen förbi, såg på mig  och sa sedan glatt "Ni ångrar inte att ni har flyttat till radhus än?, hehe..." "Nejdå!" utbrast jag med ett leende, "men man är ju lite ovan vid att skotta..." Och ja, nybörjare som man är så var man alldeles svettig och varm när man väl lyckats få bort den halvmetern med snö som drivit upp framför dörren.
 
På tal om skottning så kom traktorn för att ploga vår radhuslänga klockan fem imorse. Och jag satt där i köket (hade personalmöte klockan 6 imorse, annars skulle jag aldrig i livet varit uppe denna okristliga tid!) och studerade han fascinerat. Jag hade trott att de använde en liten traktor då det är rätt tajt mellan husen i längorna men icke! Ett stort gult vrålåk använde han och det var med millimeterprecision som han svängde runt hörnet ner förbi garagen för att sedan backa upp samma väg förbi vår dörr och så ner och svänga om igen. Helt galet.
 
Nu så blir det till att praktisera lite mer flygbildstolkning igen, förhoppningsvis är internet igång hos oss inom några dagar oxå. Kan tillägga att jag pluggar så mycket nu att jag drömmer om ekar, haha.. Ha de gott sålänge allihop :))Utan Internet I En Vecka..

..försmäktar vi i detta hus.
Ja, ungefär så ser det ut just nu i vårt radhus :p Vi är utan internet i ytterligare en vecka till, så för tillfället är min dator stationerad hos svärföräldrarna så att man iallafall kan plugga. Än har vi inte riktigt börja krypa på väggarna, men när man är van vid att ha dator och internet så tär det lite på en att bli ofrivilligt avgiftad, haha ;p
 
Flytten har gått bra iallafall, juförsej är det mycket grejer som fortfarande ska packas upp dock såklart ;p Samt massa tavlor som skall upp på väggarna osv :D Men annars så känns det himla häftigt. Tänk att vi är HUSÄGARE!! Helt sjukt. Imorgon kommer en snubbe från ett VVS företag oxå och ska kolla på vårt badrum, då det skall bli renoverat så fort som möjligt. Kommer bli spännande :D Sedan har vi även haft Anticimex på besök idag.
 
 
Förhoppningsvis hittar jag mitt stativ snart oxå i röran så jag kan ta lite bilder ;P Men tills dess får ni ha det så bra, tills nästa gång jag har möjlighet att skriva :D Kram på er!
FLYTTDAGS!

Nu idag går flyttlasset till vårt radhus!
 
Vet inte när jag får internet igen, men will keep you posted så fort som möjligt! ^^Vila I Frid Älskade Farmor

På nyårsaftonsmorgonen fick jag beskedet att min fina farmor Signe gått bort.
Hon somnade stilla in i sitt hem tidigt samma morgon fick jag veta. Jag visste ju att det var dags vilken dag som helst men det känns ändå så ledsamt att hon nu gått bort. Tack och lov hann jag besöka henne för inte så länge sedan. <3
 
Farmor nådde den aktningsvärda åldern av 96 år och kommer vara saknad av oss alla <3 Äntligen har du fått träffa pappa igen.
 
 Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)