En Ny Morgon Gryr På Rhodos

Nikon D750 + Nikkor AF-S 24-70/2,8G ED
 
Dag fyra och jag hade ställt klockan tidigt som fasen då jag ville se soluppgången iallafall en dag här på Rhodos.
Jag klädde på mig snabbt, tog kameran och begav mig ner för trapporna. Förutom jag var det endast personalen som var uppe och hela poolområdet var öde, men när jag kom ner till stranden såg jag att jag inte var den enda som ville bevittna detta magiska skådespel som naturen har att erbjuda varje morgon. Några låg redan ute i vattnet och badade och jag insåg att jag kommit lite tidigt ändå medans jag vandrade bortåt längs strandpromenaden. När jag vänt och åter kommit tillbaka till hotellstranden satte jag mig på en solstol och väntade och det dröjde inte ens fem minuter innan solen färgade himlen röd och påbörjade sin stigning bakom bergen. Kameran kan inte ens återge hur vackert det var! Och fort steg den, på bara ett fåtal minuter var hela solen uppe och stranden badade i vackert morgonljus.
 
Ångrar inte att jag klev upp så tidigt som jag gjorde denna dag, men så skulle vi ju iväg tidigt denna morgon också då vi hade bokat en tur ut till ön Symi. Och det blev ett riktigt äventyr som jag kommer dedikera hela nästa inlägg åt. Men först väntar lite lackering av bilen, har lånat en färgspruta av Micke så nu jäklar ska det lackas! ;)

Anders

vackra bilder!

Svar: Tack så mycket :D:D
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)