Classic Black And White Landscape





Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR

Ibland är svart och vitt bara så helt jäkla fantastiskt vackert.
Med inspiration av legenden Ansel Adams konverterade jag lite landskapsbilder till svart och vitt och lekte runt lite. Ibland kan jag tycka att svart och vitt tillochmed är vackrare än färg.. Det ger en sån nostalgisk känsla på något vis ^^

Nej, dags för mer plugg nu.. =(





Mamsen

Fina naturbilder och jag håller med dig! Svartvitt är inte att förakta. Tänk bara på de effekter som skapades i Hitchcock`s Fåglarna eller de gamla svartvita "Dracula" "frankenstein" och "Vampyren". De är riktigt creapy med sina skuggor i olika gråskalor.

Cissi

Jo precis^.^ tack mami:)

Victor

Backa lite på vinjetteringsverktyget =) Förutom på den första bilden för där ger den ett klart fokus på hamnen. Snyggt! Hade den bilden tagits inom tiden för utmaningen tycket jag lätt att du skulle använt den som en av bilderna du lämnade in!

Cissi

Mm hade det inte varit så att man måste tagit bilderna mellan start- och slutdatumet hade jag valt den ^^

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)