I Love Them Bugs

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Tog mig en liten tur ut i blåsten för att försöka fotografera lite fler kryp :D
Vädret var ju tyvärr skit (som vanligt denna sommar) och det blåste som fasen vilket gjorde det väldigt svårt att fokusera. Men några få bilder blev ok iallafall =)
 
Har alltid faschinerats av insekter. för övrigt. Redan när jag var liten gick jag och plockade på mig insekter och lade i burkar och små burar, haha :P Taskig man var.. Matade spindlar med flugor och var allmänt odräglig :P Haha ^^
 
Verkar som läderbaggarna har parningssäsong oxå.. Massor av dem på vissa blommor som idkade parning :p Blåste för mycket för att få riktigt bra bilder på dem dock, men ska se om dem är kvar där imorgon ;)





Anna

Åh, vad fint! Duktig du är :-D

Svar: Tack :D
Cissi

Mamsen

Nog minns jag din förtjusning i diverse kryp. Den jättestora skalbaggen som du tog in för att visa upp, skrämde slag på mig och skalbaggen försvann ner mellan golvbrädorna......
Läckra foton!

Svar: Haha, det var det bästa xD!
Cissi

m & s

gå gärna in på vår blogg för tips, skönhet o massa annat

Emma & Nanna

Fina bilder och din blogg är bra!

Svar: Tack så mkt :D
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)