Pappa.. <3

Just nu mår jag så fruktansvärt dåligt.
Min pappa är inlagd på sjukhus. Mamma ringde just och berättade det. I tre år har han slagits mot den jävla förbannade cancern, och han har gjort det så bra. 
 
Jag är så förtvivlad, vet inte varför jag ens skriver allt sånt här privat här, men behöver få skriva av mig lite. Sitter och gråter just nu för jag mår så himla dåligt. "Det ser mörkt ut just nu" sa min älskade mamma till mig på telefonen.
 
De senaste åren har pappa förändrats så sjukt mycket. Det har varit en chock att se honom varje gång jag åkt upp till Norrland. Från att ha varit muskulös och kraftig har han nu åldrats något fruktansvärt och är mest bara skinn och ben.. Det är så fruktansvärt hemskt, jag blir så jäkla ledsen av att se honom i det skicket.
 
Det är så tråkigt.. Såhär dålig har han aldrig varit förut :( Stackars pappa.. Jag vet inte vad jag skulle göra om han skulle dö :( Är inte redo!!
 
Förlåt för massa personlig text :( Behövde skriva av mig lite :( Bilden är från i vintras, när pappa fortfarande var pigg.. <3
 
EDIT: Har ryckt upp mig lite. Än "behöver vi inte måla fan på väggen" som mamma nyss sa till mig. Det som dem upptäckt på lungorna behöver ju inte vara cancer, kan ju vara vad som helst. Tack för ert stöd iallafall, både på facebook och här. Det värmer <3 Pappa är en fighter, han har själv sagt att han "är ju viking" och än är han inte redo att ge upp. Det löser sig nog. Hoppas jag. Ser fram emot att träffa han och familjen på söndag iallafall.
 





Ellen talus

Åh nej fyfan! :( Usch, hoppas hoppas han VERKLIGEN klarar sig! Jävla idiotiska patetiska cancer skit. Min mormor dog i cancer, höll på o dö själv :( Men usch, hoppas verkligen han klarar sig ! <333:(

Cissi

Tack Ellen :( Det värmer <3 Ja, cancer suger som fan.. Jag ska försöka vara stark dock, för hans skull. Ser han på söndag iallafall, ska se hur det är med han då. Men tack <3 =)

Martin

Kram på dig syster

Cissi

Kram bror <3

simone

Jag håller tummarna för att det ska gå bra! och tankar till er <3

Svar: aww tack finis <3 Det värmer!
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)