I Miss You Daddy :'(

Idag är det 1 månad och 3 veckor sedan jag förlorade min älskade pappa i cancer.
Tiden läker alla sår säger dem ju, men inte fan mår jag bättre nu. Har inte velat skriva om massa tråkigheter på bloggen för det är inte roligt att läsa men ikväll mår jag bara så dåligt. Mitt liv känns så värdelöst, har verkligen gått in i en djup depression.. Sitter och spelar Sims 3 nästan hela dagarna, orkar inte göra någonting..
 
Känslan av att ha förlorat en av de personer som står en närmast går inte ens att beskriva med ord. Det gör så ont, hugger i hjärtat.. Man bara går och får upp de där bilderna i huvudet när pappa ligger i sjukhussängen och tar sina sista andetag.. Tror aldrig den bilden kommer försvinna ur huvudet.
 
Jag vet dock att han har det bra nu, men det gör inte saken bättre här på "den här sidan" direkt. Saknar han precis lika mycket ändå och hans glada ton när han svarade när man ringde.. Pappa var den bästa pappa man kunde ha. Han förtjänade inte att dö såhär. Jag hatar sjukhuset och läkarna för att de inte insåg allvaret som var, och inte gav han tillräckligt med smärtstillande. Tack och lov blev hans sista dagar bra iallafall, då han fick en riktig läkare i form av Hans-Olov Sundvall.
 
Kommer man kunna överleva detta? Det känns fan inte som så ibland. Vissa dagar är det dock bättre, men just idag känns allt bara så tomt och värdelöst. Livsglädjen är liksom borta..
 
Jag saknar dig pappa, du var den bästa pappa man kunde ha <3 Jag önskar så du kunde komma tillbaka till mig och oss :'(
 





ellen talus

Usch staclaren :'( förstår hur de känns<3:( han har de sååå bra däruppe ska du veta! Tänk positivt istället även om jag VET att det inte går men försök, han mår bra nu<3. Bättre än förrut <33 kram på dig finis!
Ps: vet du när designen o de e klart? Förstår om du inte haft tid än, kram!

Svar: Tack, försöker :( kramkram!
Cissi

yli

styrkekrmar!!!!!

Svar: tack finis =)
Cissi

simone

<3!

Svar: <3!
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)