Cute Moth ^.^

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Har ni sett vilken lurvig liten söt sak? :D
Jag slutar aldrig över att förvånas hur så många insekter blir så himla gulliga när man ser dem i närbild. Denna krabaten fotade jag uppe i sommarstugan i Saltvik, men glömde därefter att visa den. Så här är sötnosen :D Cute, huh ^^
 
Vaknade imorse av ett rejält smattrande på rutan förresten. Gick upp och tittade ut och såg en flod av vatten forsa nerför gatan. Jäklar vad de regnade! Kom 50mm tydligen när jag läste tidningen sen. Var ju nästan så man trodde att bilarna längs gatan skulle flyta bort, så galet var de xD Och helt omöjligt var det att sova i oljudet oxå, men men det slutade efter ett tag tack och lov. Fast det var inte så bra kanske egentligen, för då somnade jag ju om och sen när vi vaknade var klockan tolv.. Oopsie!
 
Måste försöka att bli bättre med sovtiderna tror jag, haha ^^





Mamsen

Visst är det så att man vinner på att gå närmare de små krypen. En del blir skräckinjagande men vissa blir bara söta och gulliga, som denna nattfjäril.

Att sova till tolv är inte okej.....nu måste du kanske försöka skruva tillbaka dygnsrytmen så att du kan söka arbete på dagtid. Lite lättare att få tag i folk om man börjar från morgonen.
Ha de gott o Kramen

Svar: Haha det är så sant mami, jag ska försöka göra de :) Har ju varit dålig dygnsrytm eftersom Matte kommer hem så sent från jobbet :P hehe kram!
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)