En Släktklenod I Min Ägo

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
När jag var liten brukade jag ofta titta i mammas smyckeskrin, för där låg det ett väldigt vackert armband som faschinerade mig.
Det var min mormors en gång i tiden. Senare passerade det vidare till min mamma som nu gav det till mig på julafton :) Dock var det väldigt långt så jag har fått det kortat lite hos Guldsmed Kalling här i stan. De gjorde ett superbra jobb! Man ser inte alls att det är kortat eller förstärkt i vissa länkar :D Är supernöjd :)
 
Planerna är att sätta i en berlock med månadssten för min månad på det, då det just nu bara finns mammas (snäckan). Sedan om vi får en dotter i framtiden så ska det få passera vidare till henne såklart :) tack mami! <3





Mamsen

Så fint skrivet och jag är glad att du uppskattade gåvan.
Kram ♥

Svar: Tack mami <3 :D
Cissi

Mamsen

Fast du missade att det var din mormors i begynnelsen.

Svar: Oj, hade skrivit de först men skulle ändra meningen och glömde skriva tillbaka de, haha! Vilken miss ;P Ändrar nu! :)
Cissi

Anna_aka_Schlierie

Har också smycken som har gått igenom i släkten. Två guldringar, en vanlig slät (allt för stor ring för mig) samt en lite mindre med två diamanter och två av min månadsten :) Kiira får dessa båda (ifall inte en till tösa tittar ut!) när hon blir tillräckligt gammal och inte tappar bort dem. Förresten, kanske ska skriva att ringarna är från min farmor samt mormor!

Svar: Vad roligt :D Alltid kul med släktklenoder som får passera vidare genom generationerna :) Hoppas allt är bra med dig och Kiira :) Följer er på instagram dagligen :) kram!
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)