Några Lata Dagar I Solen

Fotat med iPhone 4
 
Den senaste veckan har vi verkligen haft kanonväder!
Har samtidigt haft turen att vara ledig från jobbet 4 dagar i rad, så det har blivit flertalet lata dagar ute i stugan bland annat :) Har inte fotat något direkt, förutom från vår åktur med Ådalen III tillsammans med Micke, Ramona, Madde och Marcus (samt älsklingen såklart), men dessa bilder har jag inte ens tagit in i datorn än, haha :p Ska ta och göra det snart :)
 
Har iallafall haft en mysig ledighet, och idag bär det av till jobbet igen. Bjuder på lite iphonebilder från de gångna två veckorna sålänge. :) Ha en fortsatt mysig dag i solen alla :)





Diana

Så härligt med lediga sommardagar :) Jag borde börja ta bilder med iPhonen igen, hade en period när jag gjorde det men nu blir det bara riktiga kameran och har jag inte med den blir det inga bilder, vilket är synd.

Svar: Ja, det är typ samma här. Har ju bara en iphone 4 oxå, och den tar ju inte världens roligaste bilder direkt haha :p Kameran är rätt kass i den :S Man kanske skulle skaffa sig en iphone 5 ^^
Cissi

Angela

Härligt med en liten minisemester när vädret varit så fint :-)

Svar: Ja verkligen :D
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)