Organisera Bland Rawfilerna

 
Perfektionist som jag är när det kommer till sånt här, så har jag sedan ett bra tag tillbaka försökt organisera bland mina raw filer, vilket har tagit mycket tid men det har varit så värt det.
Filerna tar nu över 50gb i storlek, och är daterade efter år månad och datum sedan 2011 då jag skaffade kameran. Varje månad överför jag de raw filer jag vill spara till nya daterade mappar oxå :) Har dock blivit mycket snålare med vilka bilder jag sparar nuförtiden, så det är mycket som raderas. Har insett att man kan inte behålla ALLT ;) Har även jättemycket bilder jag skulle vilja redigera, men jag har varit lite lat på sistone :p
 
Skulle nog få fnatt om jag inte hade organiserat bland mina bilder, haha ^^ Nu ska jag bara överföra lite redigerade bilder oxå till min back-up på externa och sedan är jag klar för denna månaden med :)





Mamsen

Ja, ordning bland alla bilder behövs verkligen när man har många filer. Jag försöker men sedan jag köpte Lightroom är det svårare att hålla ordning på dem. Sedan blir det ju så många katalogfiler som Lightroom använder. Jag störs av dem. Hur gör du med dessa?
Ha en skön kväll! Kram

Svar: Ska kolla på de där när jag kommer till er <3 kram mami :)
Cissi

Avoria

Ordning och reda är skönt men vilken tid det kan ta ibland, det där måste tagit en bra stund! ;-)Trevlig helg!

Svar: Hehe ja de gjorde det :) tack detsamma! :)
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)