Tunisien - 2 Dagars Sol & Bad (Lördag & Söndag)

Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR
 
De två första dagarna i Tunisien var två väldigt avslappnande dagar.
När vi hade stupat i säng natten till lördag hade klockan varit 5 på morgonen, vilket betydde att vi tyvärr sov bort halva första dagen i Hammamet. När vi väl vaknat var det första vi gjorde dock att gå ner till stranden för att sola och känna på vattnet. Havet var väldigt väldigt salt och mycket varmare än vi trodde. Det var ju varmare än poolen till och med vilket verkligen förvånade oss. Men om havet var varmt så var det inget mot för vad sanden var. Aj aj aj säger jag bara! Man brände verkligen sig om fötterna när man gick på stranden, haha :)
 
Temperaturen var uppemot 36 grader när det var som varmast, vilket gjorde att dopp i poolen eller havet var ett måste. Minst en gång varje halvtimme. Värmen där nere var dock en helt annan än den vi har här uppe, för trots att det var väldigt höga temperaturer så kändes det ändå rätt behagligt. (Förutom då man legat och stekt i typ en timme, för då rann svetten om en, bokstavligt talat). ^^
På söndagen bokade vi även den tvådagarstur som skulle avgå dagen därpå, till bland annat Saharas öken. :)

Matte

<3

Svar: <3!
Cissi

victoria

åh vad härligt det ser ut! saknar värmen, brr så kallt det är nu

Svar: Ja eller hur :/ nu de senaste två dagarna har det ju varit bättre dock :) men istiden är pååväg, det känner man haha ;p
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)