Kroatiska Krabbor

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Rotade igenom Lightroom och vips så dök dessa bilderna upp och det var då jag kom på att jag ju inte har visat dessa godingar som jag fotade på ön Kolocêp när vi åkte till Kroatien och Dubrovnik förra året.
Översta bilden har ni sett, men de andra små krabaterna lurade under klipporna längs den steniga stranden och kikade fram efter att jag stått där en stund med kameran i högsta hugg. Så några fina bilder blev det på dem ändå, efter långt letande hela dagen :p Kommer ihåg hur överlycklig jag var när jag såg dem, hade lätt kunnat ta med mig en hem som husdjur, haha!
 
Idag åker vi upp till mami för att umgås, min lillasyster och hennes sambo kommer även de vara där så det ska bli skoj :D Mina nytatuerade ögonbryn är lite ömma, men tror resultatet kommer bli super när skorporna ramlat bort om sisådär en vecka :D Enda jobbiga är att jag absolut inte får tvätta dem, utan bara smörja med salva.. Så får använda mig av bomullspads om jag vill ta bort sminket, haha :p Samt tvätta håret är halvt en omöjlighet xD Ha en fin helg alla :)))

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)