En Nybörjare På Det Här Med Att Skotta Snö...

Fy fasen vad segt det är utan internet.
Sitter fortfarande hos svärföräldrarna och pluggar... I huset börjar saker och ting komma upp, och man har fått känna på hur det är att ha hus.. Aka SKOTTA SNÖ! Det har ju kommit dryga metern snö som bara rasat ner de senaste dagarna så man får verkligen praktisera snöskottning.. Igår när jag stod där som bäst för att försöka dra undan det värsta så att jag åtminstone kunde öppna dörren in kom grannen förbi, såg på mig  och sa sedan glatt "Ni ångrar inte att ni har flyttat till radhus än?, hehe..." "Nejdå!" utbrast jag med ett leende, "men man är ju lite ovan vid att skotta..." Och ja, nybörjare som man är så var man alldeles svettig och varm när man väl lyckats få bort den halvmetern med snö som drivit upp framför dörren.
 
På tal om skottning så kom traktorn för att ploga vår radhuslänga klockan fem imorse. Och jag satt där i köket (hade personalmöte klockan 6 imorse, annars skulle jag aldrig i livet varit uppe denna okristliga tid!) och studerade han fascinerat. Jag hade trott att de använde en liten traktor då det är rätt tajt mellan husen i längorna men icke! Ett stort gult vrålåk använde han och det var med millimeterprecision som han svängde runt hörnet ner förbi garagen för att sedan backa upp samma väg förbi vår dörr och så ner och svänga om igen. Helt galet.
 
Nu så blir det till att praktisera lite mer flygbildstolkning igen, förhoppningsvis är internet igång hos oss inom några dagar oxå. Kan tillägga att jag pluggar så mycket nu att jag drömmer om ekar, haha.. Ha de gott sålänge allihop :))

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)