God Jul! <3

 
Vaknade imorse av att den ilskna telefonen tjöt som fasen klockan 06:00.
Yrvaken klev jag upp och hörde smatter mot fönsterkuporna. Tittar ut och ja, mycket riktigt, det REGNAR.. massor. Inte direkt det man hade hoppats på att få höra när man läst att det skulle snöa idag. Sladdade iallafall ner med bilen till jobbet i regnet (det var verkligen isbana över hela vägen på vissa ställen) och avverkade mitt jobbpass som avslutades klockan 13. Därefter blev det hem, slänga på sig finkläder och fixa sig och sedan brassade jag iväg till Brunnshus där julbord väntade tillsammans med svärfamiljen.
 
Trots att jag varit så himlans trött i sinnet så har det varit en mycket underbar dag, och imorgon väntar julafton nummer två hemma hos mamma i Kramfors. Kommer bli så skoj :D Bilden ovan förresten är årets julklappshög, noga inslagen av mig där inte ett enda paket är det andra likt (förutom mina från Matte då hihi:P). Nu blir det till att skalla kudden stenhårt så att man orkar med morgondagen också. Ska bli så skönt att få sova nu efter en tung arbetsvecka. God jul på er! <3

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)