Första Omredigeringen! :D

 
Min gamla skärm var kass på att visa färger, det är en sak som är säker.
Så nu kommer det att bli en hel del omredigeringar av främst bilder som jag visar på min portfolio. Först ut är denna underbara bild på Jonte och Felicia som togs förra året till hennes studentbal. De små bilderna längst ner visar före och efter, och på min gamla skärm går det typ knappt att se någon skillnad på dem, men på denna syns det en stor skillnad. Främst har jag tagit bort lite rödstick samt gulstick från deras ansikten, annars försökte jag göra redigeringen så lik som möjligt. (Men det går ju aldrig att uppnå ett exakt likadant resultat när man gör en ny redigering;))
 
Ska även göra om portfolion litegrann, utöka bildernas storlek och så vidare. Men det kommer att ta lite tid, hehe :p Så får ta lite i taget :) Är ledig idag så ska sätta mig ner och börja lite smått på direkten :D Ha en fin dag allihop :3 Kram på er!

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)