Fruktstund

 
Efter förslag från min kära mor har jag införskaffat frukt till vårt hem :)
Detta då jag har ett sånt fruktansvärt sug efter något på kvällarna. Jag har gått upp fem kilo sedan jag slutade snusa för snart 8 månader sedan, och dessa kilona verkar vara helt omöjliga att bli av med. Har varje kväll stillat sötsuget med att äta vad som finns hemma, vare sig det är chips, godis, mackor eller makaroner och ostsås.. Så länge jag haft något att trycka in i munnen har jag varit nöjd lixom :p
 
Så ikväll fick det bli frukt. En mango och en banan nerskivade i en tallrik tillsammans med lite vaniljkesella. Usch vad gott det var. Det här ska bli mitt nya lördagsgodis ^^ Tillsammans med god motion (har börjat springa och gå mycket) så kanske jag kan bli av med kilona.
 
Nu blir det en film för min del, känner mig värd det efter kvällens skrivande på examensarbetet :) Kram på er!





victoria

Bra jobbat att sluta och att köpa frukt! jag har också gottat mig väldigt mkt på sistone :/ inte bra..

Ja ska bli sååå skönt att komma iväg :) va kul med Kroatien, ni åker ju snart också, inte så långt kvar ju

Svar: Tack :D Försöker ^^ Är jobbigt dock för man har de där jäkla suget hela tiden haha :) Ja, snart så! en månad kvar :D
Cissi

Japp, jag bor här!

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)