Älskade Gunn <3

Igår blev en jobbig dag.
Efter jag kört hem från verkstaden med den lilla Clion så ringde mekanikern och sa han hade dåliga nyheter. Bromsskivorna bak var i väldigt dåligt skick med tydliga tunna slipspår och resten fullt av rost.. Vänster bromsok bak hade helt förstörd kolv så det funkade inte alls samt sprickan sen tidigare och bromsbackarna och vajern var helt kaputt. Så jag satte mig i Clion och körde i ilfart till Biltema för att köpa delar till bilen (billigare än originaldelarna så lyckades pressa ner priset en del). Köpte:
 
- Bromsok vänster bak
- Bromsskivor bak
- Bromsbelägg
- Handbromswire
- Monteringssats
- Handbromsbackar
 
Allt som allt gick det på över 2200 kronor :( Sedan hade mekanikern lite att göra haha. Han beskrev allt arbete han skulle behöva göra som "en katastrof" :P Totalt slutade hela priset på 5200:-, Wohoo! Tack vare en underbar syster och lite stödpengar hade jag råd att betala alltihop.
 
Men det var som en ny bil när jag körde därifrån iallafall, haha :p Jag hoppas hon klarar besiktningen nu på fredag :) Mekanikern sa förresten det att han förstod att denna bilen betydde mycket för mig när jag la ut så mycket pengar på att fixa den :P Och ja, det gör hon ju <3
 
Nyvaxad pärla i höstas <3My New Car

 
Säg hej till min nya bil, en Renault Clio!
Stackars lilla Gunn måste rivas ned för det var inte bara handbromsen som skulle dras åt, utan bromsbackarna är helt slut... Så har fått låna denna lilla bilen medans hon servas. Skulle gå på 1400:- :( Me sadface now, det var en oväntad utgift.. Får hoppas det bara är problem med det där och inget annat nu när de river ner henne där bak..
 
Så sitter hemma nu och väntar, de hade tack och lov en lånebil inne så jag kunde ta mig hem och slipper sitta där och uggla på verkstaden :p Nu hoppas jag bara att det inte är något mer fel, vill ju hon ska gå igenom besiktningen på fredag! Tur man fick CSN idag säger jag bara...
 
Ps. Jag vet min parkering med denna bilen sög, haha! Girl driver, all I say! :PTrip To The Workshop & I'm Dead

Ett ord kan beskriva min kropp just nu.. Död.
Har haft ett svettigt pass på gymmet! Egentligen hade jag inte alls någon lust att gymma, men när jag väl var där så blev man taggad ;) Så blir bara slack nu resten av kvällen.
 
Imorgon ska jag ta lilla Gunn till Din Verkstad ute i Ullsjö och få handbromsen dragen :) Förhoppningsvis går hon rakt igenom besiktningen efter det är fixat på fredag ^.^ Är iallafall vad jag hoppas på :D Fina Gunn, går som en klocka fortfarande :) Älskade lilla bil.
 Tagga Tagga Träning

Hej på er :D
Har haft lite strul de senaste dagarna med mitt examensarbete vilket inte har gått som jag velat.. Så har varit lite depp men nu är det bättre igen :) Har dock fått välja ett nytt ämne och kommer redovisa i september istället för juni :( Detta är väldigt tråkigt, men ska försöka planera så att jag kan ha fältstudierna gjorda till slutet av maj och sedan åka upp till Norrland och jobba över sommaren. Sedan ner i september igen för att redovisa och därefter vara klar :) Så om allt går som det ska åker flyttlasset norrut i maj-juni ändå :)
 
Kom för övrigt nyss hem från en biltur till Ronneby. Var hos Sebastians far och hämtade mina däck så nu är Gunn motionerad för ett tag iallafall (18 mil) :D Nu återstår bara motionen för mig då, tagga tagga! Gymmet nästa ikväll alltså! :)Redigeringsspree!

 
Idag har jag verkligen haft redigeringsspree, hehe.
Har tagit tag i redigering av bilder till kommunen igen, och avverkat mer än hälften av bilderna som Ulrika ska få :3 Ovan är några av de jag redigerat idag ^^
 
Annars så har dagen gått i sakta lunk här hemma. Det har regnat ute och varit allmänt tråkigt väder och nu ikväll snöade det. Trist trist, vill ju ha vår! Men den kommer nog snart ;)
 
Saknar min älskling oxå. Så jäkla mycket. Det är så himla jobbigt att veta att han är 100 mil bort.. Mår typ dåligt bara jag tänker på det. Men jag får se han på skype i webcam iaf :D Alltid nåt, haha. Men snaaaaaart är sommaren här, åååh! Önskar den kunde komma fortare bara :pInstagram From Norrland

 
Nu är jag tillbaka i trista Skåneland!
Saknar Norrland och älsklingen redan. Det kommer vara så sjukt jobbigt att vara ifrån varandra.. Men vi ska klara det <3! Bilderna ovan är tagna under min vistelse där uppe i storskogen :D

Bild 1: Älsklingens lilla Aze på infarten till mammas hus. Isigt värre och då hade vi ändå kört från Härnösand till Kramfors!
Bild 2: Mammas och Thomas fina Waj som vi lånade för en tur ner till Härnösand medans Aze var på bilverkstaden.
Bild 3: Mamma älskar telefonsäljare!
Bild 4: Lilla Gummans awesome sovpose!
Bild 5: Jag, hemma hos älsklingen då jag väntade på att han skulle komma hem ^^
Bild 6: Min kärlek <3
Bild 7: Underbar middag på Sam's restaurang på Alla hjärtans dag <3 Myspys!
Bild 8: Presenten från min underbara kärlek <3<3 Me loves you!
 
Åh, ge mig sommar snart så jag kan flytta upp <3 Kommer vara den bästa dagen på mycket länge, det känner jag redan nu :DVackra Djur

 
Hej på er!
Jag har inte dött om ni undrar, hehe. Sitter just nu hemma hos mamma och ska strax ner och käka. Har inte haaft något sug efter att blogga eftersom det inte händer så mycket här uppe. Men idag lägger jag iallafall upp lite bilder på rådjuren ute vid tjärnen här i Kramfors :D Mamma matar dem varje dag, så de börjar bli allt mer vana vid vårt sällskap. Önskar dock jag hade haft ett teleobjektiv så man kunde fått bättre bilder!
 
Dessa är redigerade på laptopen, vilket gör att de antagligen inte ser ut som jag vill egentligen, haha ;P Men snart sitter jag vid min egna dator igen :)
 
Nu är det mat så måste kuta! :)Kärlek

Ni vet den där underbara känslan som får magen att pirra sådär härligt..
En viss person har väckt alla dessa känslor hos mig. Jag är så kär <3 Det är en sån härlig känsla att känna såhär igen.. Hur en person kan göra en så lycklig och få en att känna sådan saknad såfort man inte är tillsammans.. 
 
Som nu.. Han är på jobbet och jag är ensam hemma tills inatt.. Det tog bara fem minuter innan jag saknade honom :P Vet inte hur jag ska kunna överleva nere i Skåne egentligen till i sommar ;/ Och bara ses några få gånger under tiden.. Det kommer vara jätte jätte jättejobbigt.. Men som mamma sagt så får jag gräva ner mig i plugget och examenskrivandet så tiden går fort :) Åh vad jag längtar tills jag är klar :D
 
Älskar att vara kär <3 Älskar Dig :)
 
 Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)