Dreamhack Winter Day 3







Sista bilderna från Dreamhack som togs med kameran =)

Äntligen har jag haft tid att redigera de sista bilderna jag tog med kameran.
Jag och Voxar (på bild, men han ser superläskig ut där för jag skulle bara testa blixten på han haha) gick upp på läktarna i D-hallen för att fota eventet. Fick ställa kameran på läktaren och ligga ner för att fota :p Slutartiden var på typ 2.5 sek eller något hehe ;) Fick fina bilder iaf! Detta är EN hall av 3. (+ lite i Lobby Nord oxå denna gång) så det är STORT!

I sommar är det dags igen, men just nu är det sjukt skönt att vara hemma! Tack för i år Dreamhack!



Sleepy Time

Är nu hemma äntligen :D
Kom hem innan sju, har gosat med älsklingen och nu ska jag sova. Sista bilderna från Dreamhack kommer imorgon!

Ska bli sååååå skönt att äntligen få sova i sin egna säng! Är så sliten!

Vill bara passa på oxå att tacka Benjamin som ställde upp och körde :D Alltid kul att lära känna nya människor och vi har planerat att sticka ut och rida islandshästar någon gång snart ^.^ superskoj!



Dead By April At Dreamhack Winter 2011











Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR

Dead By April!
Grymt fina live. I'm Losing var helt klart bäst, hela publiken sjöng med. Stod såklart framme vid gallret precis som på E-Type, men denna gången på andra sidan. Lyckades få en del fina bilder! ;) Till skillnad från E-Type igår så var det inte alls lika mycket motljus och skit när man stod så på sidan, vilket gav riktigt fint ljus :D Jaja, riktigt roligt var det att se dem live.

Har nu slutat mitt pass iallafall, och sitter här i crew area med laptopen och chillar ;) Ska väl gå och lägga mig runt nio är det tänkt!

Gick runt på en liten fotorunda med Voxar innan oxå, de bilderna kommer nog upp imorgon! ^.^



E-Type At Dreamhack Winter 2011
















Nikon D90 + Nikkor 15-105/3,5-5,6 VR

Bilder från E-Type igår!
Han rockade scenen och bjöd på en härlig show ;) Fick tillochmed en kram av han :D Han luktar gott måste jag säga, även efter 1,5 timmar i värmen på scenen! Bilderna är av blandad kvalitet, och det suger FORTFARANDE att redigera på laptopen. Menmen ;) Kul är de att fota!

Snälla, ge mig ett ljuskänsligt fett zoomobjektiv någon? ;)

PS. Såg just Dead By April, FETT NAJS! Bilderna kommer upp imorgon, måste duscha nu och sen sova.



Dreamhack Winter Day 1





















Världens största LAN har börjat!

En hel hög med bilder från första dagen på DH!

Nu måste jag kila, ska iväg och se E-Type!;)



Under Construction









Världens största LAN under uppbyggnad!

Nu har man anlänt och hängt runt här på Elmia i Jönköping ett tag.
Som vanligt är det mycket kvar att göras i expon innan insläppet imorgon, medan hallarna i princip är färdiga. Jag har tagit en superskön dusch, återförenats med mitt CREW gäng och ätit middag. Snart är det dags för sängen, för imorgon börjar eventet!

Suger att redigera bilder på laptopen, mättnad och sådant är mycket lägre på den så bilderna ser aldrig likadana ut här som på andra skärmar. Menmen, det går ju iaf ;D



Cleaning The Shit Out Of My Room!

(Bokstavligt talat)!
Har de senaste 2.5 timmarna städat mitt rum. Det absolut roligaste var avloppet. Fyfan vad äckligt det var. Så mycket skit. Har ju inte kunnat duscha på mitt rum på flera veckor för att avloppet varit igenkorkat och jag inte haft tid (läs inte orkat) städa det. Förrän nu. Men nu är det skinande rent! Lite kalkosan på kaklet oxå gjorde susen (skrubbade i typ en timme) så nu ser det iaf bättre ut haha! Sedan dammsugit, dammat, städat toan osv :D Fan vad skönt det är med städat rum!

Har börjat packa nu, för Benjamin som jag ska åka med till Dreamhack kommer nämligen imorgon och hämtar mig vid 11 :D Men nu orkar jag inte mer, packar klart de sista imorgon innan jag åker. Ska bara slappa resten av kvällen nu!! :D

Det har jag fan förtjänat!



Trip To SMHI In Malmö







Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR

Idag åkte vi ner till Malmö för studiebesök på SMHI!
Inga glorybilder direkt, var riktigt otrevligt ljus där inne! Åt min första lussekatt oxå, yay :D

Efter studiebesöket kutade jag och Victor runt lite på stan, så slutade med att jag inte kom hem förrän klockan 8 ikväll, hehe :D Var riktigt skoj dock, hittade ett par superfina skor jag önskar jag hade haft råd att köpa :( Fattig student som man e, hehe.

Nu blir det sömn iallafall :D



Games And Fun At Max's Place







Brädspel - The good old way :D

Nyligen hemkommen från en eftermiddag hos Max och Ida!
Vi blev några stycken (7) och har spelat spel hela eftermiddagen :D En mycket rolig social sysselsättning som på många sätt glömts bort. Pizza beställdes oxå med hemkörning och sedan blev det en kylig promenad hem för att nu sitta här och slappa lite! Ska nog se film med älsklingen nu snart =)

Mycket lyckad dag iaf allt som allt, det får vi göra om! :D

EDIT: Visst e min snutt söt i sitt skägg, hihi!



In Time - Cinema

Igårkväll drog jag ut med Victor efter att ha skrivit tentan i Ekologi.
Vi gick på bio och såg In Time. Den var helt okej faktiskt :D Därefter drog vi till O'Learys och tog en cider och lite minttuu, käkade på Subway och sedan tog jag bussen hem. Mysig kväll :D

Idag är planerna att dra över till Max och lira spel (hehe) hela dagen typ.. :p Är sjukt skönt att inte direkt ha någon stress med plugg nu så jag ska njuta av denna dagen och bara ta de lugnt :D



E-Type & Dead By April To Dreamhack!

Kollade just in Dreamhacks hemsida, och såg att två av de som ska uppträda på Dreamhack är Dead By April och E-Type!
Fett! Ska lätt stå där framme med kameran och försöka få bra bilder asså :D

Lyssnade väldigt mkt på E-type under 90-talet när han var riktigt stor, och Dead by April har jag lyssnat en hel del på under de senaste åren nu ^^

Ska bli fett att se dem live :D





Studies All Day Long

Japp, det hände rinte mycket i mitt liv just nu.
Det är nämligen uppslukat av studier. Sitter här en fredagseftermiddag och pluggar till tentan imorgon. Roligare fredag kan man ju ha! Menmen, kommer förhoppningsvis klara den oxå efter min enorma satsning inför denna tentan som jag gjort. Bara att hålla tummarna!

Vet att bloggen blir trist när det är såhär, men jag har helt enkelt inte tid till att ta ut kameran och fota eller lägga upp roliga saker. Men nu efter denna tentan är de ingen ny förrän i januari (Yay!) Förutsatt att jag klarat limnologin då ;)



Drowning.. In Studies.

Plugg plugg plugg!
Tar detta aldrig slut kan man fråga sig? :P 3 dagar kvar till tenta, det börjar dra ihop sig.

Skickar en tacksamhetens tanke till Patrick som filmat alla våra föreläsningar till ekologin, så detta är vad jag har gjort idag...





Freshly Baked Bread!


Nybakad fralla + juice = awesome frulle!

Älsklingen gick ju som sagt till Ica imorse och köpte nybakat bröd.
Och nog var det nybakat alltid, det praktiskt taget smälte i munnen... :D Iallafall så sitter man med huvudet nere i böckerna nu som jag tror det var min mor som skrev i förra inlägget, hehe.

Studies, I do them!



Sunny Morning

Godmorgon sötnosar!
Klev just upp, sovit säkert 8+ timmar inatt men är ändå lite omtöcknad känns de som, haha. Idag är jag ledig från skolan så tänkte jag skulle passa på att få en massa plugg gjort! Nästa tenta (i Ekologi II) är om 4 dagar och jag har legat lite på latsidan med den så nu blir det hårdkörning dessa dagar! Hade faktiskt tänkt börja plugget snart och sedan köra tills ja inte orkar mer ^^

Älsklingen är ute på morgonpromenad, vissa är hurtiga eh! Sedan ska han dra förbi Ica och fixa frukost oxå ^^ Frallor är det tänkt :D NomNom!



The First Frost









Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D

Idag kom första riktiga frosten till oss.
Såfort jag dragit upp rullgardinerna ryckte jag åt mig kameran, klädde på mig lite sporadiskt och gick ut för att dokumentera ^^

Frost är så himla vackert :D



Fjällräven!



Tidig julklapp!

Igår fick jag världens bästa för tidiga julklapp av pappa, nämligen ett par fjällrävenbyxor!
Nu behöver jag inte längre vara den enda typ i klassen som inte har några, och jag känner mig som en äkta biolog äntligen haha! Prislappen var saftig, 1600:- pix men dem kommer att hålla i en evighet oxå.. =) Är supernöjd!

Blev bjuden på lunch av VictorRoseGarden och passade på att köpa en mössa oxå till vintern, sedan bar det av hem till honom för att leka lite.

Sammantaget en rolig dag, och dagens motion fick man oxå!



111111!

Idag är det den 11/11 -11, något som bara kommer hända en gång någonsin.
Lite coolt datum, eh? :P Har just klivit upp och duschat, ska snart göra mig iordning för idag ska jag hänga med Victor och luncha och fota lite! :D Sedan ikväll får det bli plugg o sådant annat tråkigt, nästa tenta är om 8 dagar så är dags för det!

Tar med mig kameran med ^^



Vic The Hedgehog

Igår på Naturum kände jag jag ville stötta deras verksamhet lite, så kom hem med denna sötsaken!
Haha, jag o gosedjur asså.. Får aldrig nog av dem, lär aldrig växa ur dem heller för den delen haha!

Nu sitter han på min dator, så söt haha!




Café Karriär

Idag har det varit en intressant dag på Naturum och Café Karriär.
Det är en möjlighet för oss studenter att träffa eventuella framtida arbetsgivare och prata med dem om allt möjligt som till exempel framtiden. På plats fanns folk från Skogsstyrelsen, Länsstyrelsen, kommunen, forskare och biologer av olika slag. Det var en riktigt givande dag och det var intressant att lyssna till vad dem hade att säga. Jag blev sjukt sugen på att jobba inom Länsstyrelsen iallafall! Fick även nummer och sådant till folk som jobbar på kommunen inom miljövård, för eventuell framtida praktik och AFU! Glömde tyvärr kameran hemma såklart, epic fail. Jaja :D

Nu är det dags för sängen iallafall, imorgon är det föreläsning :P!



Haha Cutiepie!

Älskling såg så söt ut i sängen.
Så kunde inte låta bli att knäppa av några bilder :P! Tihi..

Idag har det för övrigt varit en slappdag, inte mått helt bra så har bara tagit det lugnt och pluggat lite.. ^^ Imorgon ska jag till Naturum oxå på Café Karriär då vi i biologer får chans att träffa ev. framtida arbetsgivare och mingla runt lite ^^

Ska bli intressant!


Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D



New Course And Fresh Start!

Imorgon börjar min nya kurs, Klimat- och naturhistoria.
Ser faktiskt fram emot denna kurs som innehåller bland annat en femdagars lång exkursion och studiebesök på SMHI i Malmö! Sovmorgon får man med imorgon, börjar inte förrän 10:00.

Bloggen har haft lite vila den senaste tiden, och detta har berott mestadels på skolan som har tagit upp mycket av min tid tyvärr. Fotande har det inte blivit mkt av heller, men det blir ändring på det nu! För från och med imorgon har jag det lite lugnare tack och lov, känns sjukt skönt. Förutsatt att man klarar tentan nu då ;) Bjuder på en badass bild från förra året då jag fotades hos Thin! Den kommer ni väl ihåg? ^^

Lite rundare om kinderna var man då allt ;) hehe.




Exam Done!

Skrivit den hemska tentan nu!
Ingen aning om hur det gick, men det får vi se :D Orkar inte riktigt bry mig, haha.. Är nu äntligen ledig för första gången på flera veckor! Så ska ta vara på de här tre dagarna och riktigt njuta och vila upp mig. Sedan är det bara att ta nya tag för den kommande ekologitentan den 19e! Men nu: Aktiv vila! Hehe.

Älskling lagar mat till mig oxå, sötnos e han.. <3



Me


Modell: Jag. Foto: April Caarp.
Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D + Reflexskärm silver


Äntligen två bilder och inte bara tråkig skittext om kommande tentor!
Dessa två togs i kyrkan när April var och hälsade på. Tycker dem blev jättefina ^.^

Nina, om du ser det här, ser du vilken scarf jag hade just den dagen? Haha! Den är i gott förvar, det lovar jag ;)



Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)