Can Haz Cuddle?

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Tänkte bjuda på två gosiga bilder på Lilla Gumman :D
Katterna har varit helt underbara de här dagarna, det är som att dem känner på sig att man mår dåligt och då vill de bara mysa och trösta en. Det är rätt gulligt, hehe =) Vet att bilderna är lite överexponerade på de vita antagligen, men orkade inte fixa de xD
 
Mår bättre nu iallafall, pappa är tillbaka i Sollefteå nu och mådde igår jättebra, så det var glädjande :D Åkte ner en sväng till Härnösand med Sebastian för att se nya Batmanfilmen oxå tillsammans med Madde, Marcus och Mattias :D Superbra film, den kan jag verkligen rekommendera :D
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, man blir ju gammal idag ;) Puss på er och tack för allt underbart stöd jag fått!



Uppdatering Angående Pappa.

Hej på er.
Har inte uppdaterat bloggen de senaste dagarna och detta är på grund av allt som har hänt med pappa. Han åkte akut upp till Umeå för operation i förrgår, då magnetröntgen visade att han hade metastaser i hela ryggen. Dessa trycker på nerverna i ryggraden och orsakade förlamning som spritt sig ända upp till midjan. Han opererades igår natt, och då lättade kirurgerna på trycket så att han inte ska ha så ont längre.
 
Han är uppe i Umeå nu, och det är vi med. Vi har spenderat hela dagen vid hans sida och tagit hand om honom. Det är en så förjävlig sjukdom Malignt Melanom, då den kommit till det stadiet att den bildar metastaser :( Han har ett förstadium till metastas i lungan med så ja.. Det finns inte så mycket mer att göra egentligen.
 
Det är bara att inse att man kommer bli pappalös vid 25 års ålder, en tanke som är så fruktansvärd att tänka på att man bara vill gråta. Det som gäller nu är att göra den sista tiden för pappa så bra som möjligt.. Vi har pratat om att försöka ta han ut till hans älskade Icktjärn en sista gång, även om han redan tagit farväl av den platsen sista gången han kunde köra bil och körde dit ut. Det hade gjort mycket för han att få åka dit en gång till.
 
Det är så förjävligt hur illa behandlad han blivit egentligen, att läkarna skickade hem han i Sollefteå för FÖRSTOPPNING när de visste att han hade cancer. Hade dem inte gjort det hade han inte behövt bli förlamad. Så jävla dåligt gjort av dem att man bara vill slå in skallen på dem.
 
Men ja, vi får försöka göra hans sista tid så pass bra som möjligt. Hur länge han har kvar vet jag inte. Det går inte att spekulera i då det antingen kan gå fort eller vara en utdragen process på flera månader. I vilket fall som helst så vill jag vara här uppe under hans sista tid och påminna han om hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag kommer sakna honom när han försvinner från denna jord.
 
Det är en fruktansvärt tuff tid. Min pappa är en så go' gubbe att han inte förtjänar detta. Hade läkarna bara skurit mer första gången de upptäckte Malignten hade han antagligen inte behövt gå detta öde till mötes.
 
Det känns förjävligt allt...



Having A Hard Time

Tänkte det är dags nu att säga sanningen om pappa och varför jag knappt bloggat på senaste.
Pappa har ju långt skriden cancer, bland annat Malignt Melanom. Han har genomgått cellgiftsbehandling och strålning nu under våren vilket har gjort han väldigt svag. Han har tappat massor i vikt och väger nu bara runt 63 kilo. Han har fått varit hemma tills inatt hos mamma och Tomas, då han fick sådana smärtor att han var tvungen att åka upp med ambulans till Sollefteå sjukhus inatt runt klockan tre.
 
Jag och älskling hade suttit uppe och vakat över honom, för han har förlorat förmågan att gå på grund av en tumör i ryggen som trycker på nerverna där. Imorse fick han den bortopererad, men han kan fortfarande inte gå. Han äter massor av mediciner, bland annat Oxiderm, men dessa hjälper inte tillräckligt mycket för att han ska bli av med smärtan.
 
Det är så hemskt allting. Det är fruktansvärt att se sin egen pappa i sådana smärtor att han knappt klarar av att genomlida det. Han har pratat flera gånger om att han vill dö, men det är ju inget som vi kan göra något åt. Tack och lov får han vård nu på sjukhuset och han är lyckligt lottad att han har så många anhöriga runt omkring sig som tar hand om och stöttar honom. Det är det långtifrån alla som har. Sjukvården idag är så fucked up att de skickar hem dödssjuka människor, det är fruktansvärt! Men nu ska han få vara kvar där till på tisdag iallafall.. Så det får bli bilturer upp till honom varje dag nu. Jag tror dock inte att han kommer kunna återhämta sig från allt detta. Men kanske ska han få slippa ha så ont iallafall nu, jag hoppas iallafall det.
 
Jag ser ut som fan själv, inte sovit på 2 dygn nästan, jättesvullna ögonlock från allt gråtande och helt slut i hela kroppen. Känner mig som en gammal kärring..
 
Förlåt för ett jättetråkigt inlägg, men jag orkar inte hålla humöret uppe nu längre. Nu ska jag iallafall sova..
 
Man får tänka på att ta vara på all tid man kan få med sin familj, för en dag kommer då de inte finns längre. Så ta hand om era föräldrar, det är jätteviktigt!



Kittycats

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Här kommer en liten bildboom på två av mammas katter, Lilla Gumman och Missan.
Missan är den sköldpaddsfärgade och Gumman den gråvita :D Vi tog ut dem en stund igår i solen så de fick leka lite, hehe :D Jaga flugor är typ de bästa Missan vet.. Och hon ser så söt ut när hon gör det :P
 
Tyvärr blir ju bloggen lite lidande när jag är här uppe, men ett inlägg om dagen kan jag nog producera fram iallafall ;) Vi har inte hunnit göra så mycket än så länge, har mest varit hemma med familjen. Men snart ska vi nog kunna komma iväg och då kan jag lova att det blir många fina bilder! Så stay tuned <3
 
Visst är Missan och Lilla Gumman söta? :D Blev inga bilder på Pappa Katt denna gången tyvärr, men det kommer det med ;) (roliga namn mamma gett dem alla, jag vet ;P)



The 13th Century Church In Ytterlännäs

Nikon D90 + Nikkor AF-S 40mm Micro + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR
 
Här kommer en liten bildboom från dagens besök till Ytterlännäs gamla kyrka.
Kyrkan är från 1200-talet och är fruktansvärt vacker inuti med målningar som nu är närmare 800 år gamla. Jättehäftigt! En del av målningarna är från 1400-talet men det är fortfarande 600 år.. En himla lång tid sen!
 
Det var rätt svårt att få till bilder som gjorde kyrkan rättvisa om jag ska vara ärlig.. Och har bara laptop att redigera dem på så.. Men jag hoppas ni ser hur vacker den är inuti :D Var som att resa bakåt i tiden.. Definitivt värt ett besök om ni kommer upp hit! Visst har den en underbar interiör?=)



On The Flight Home!

Hej på er finisar :D
Nu sitter jag på flyget hem till Norrland! Ska bli så sjukt kul att komma hem, har längtat i flera månader efter detta. Vi blir upphämtade av min fasters man Kurt, då pappa inte orkar köra =( Stackarn. Längtar efter att få krama om honom igen! Snart så <3
 
Nu: Mot Sherwoodskogen! Återkommer nog imorgon när jag fått internet ;) Kram på er!



Wanted: New Monitor!

Har haft funderingar på att köpa en ny skärm länge.
Skärmen jag har nu håller nämligen på att gå sönder och har 5 år på nacken. Börjar bli så sjukt less på den med, det är inte skoj att redigera bilder på den alls för färgåtergivningen blir aldrig som man tänkt sig. Så fick tips av en kompis som jobbar på MediaMarkt att köpa en skärm av märket BenQ.
 
Har hittat en superbra skärm på Komplett, med 120Hz, 2ms och 10m:1 :D Ska nog köpa en sådan till hösten. Priset ligger på 2795:- vilket tydligen var sjukt bra pris för en sådan skärm :D
 
Köpsugen? Svar JA! :D



My Cute Friends ^.^

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Hemma hos Sebastians pappa finns något som kan förklaras som ett insektparadis ^^
Hemma i hans trädgård gick jag därför omkring igår och fotade massor :D Det roligaste av allt var dock vårtbitarna som satt ovanpå jordkällaren. Så fina djur!
 
Dessa bilder är redigerade på min lilla laptop, så jag är inte 100 på hur resultatet blir "i verkligheten" men jag hoppas dem ser lika bra ut som de gör på min skärm just nu ;D hehe. Visst är dem fina? :D
 
Ikväll åker vi hem! Har 2 tidsinställda inlägg som ska komma upp senare :3 Puss på er!



On The Couch

Modell: Nina Melander. Foto: Jag.
Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D + Reflexskärm Silver
 
I höst kommer Nina hem från Irland!
Ska bli så kul :D Vi ska fota massor då är det tänkt :D Har faktiskt saknat att fota porträttbilder, har inte gjort det typ något alls den senaste tiden. Men i höst, då jäklar :D
 
Nu är jag för övrigt i Ronneby ute i storskogen. Snart är det dags att åka hem :D Längtar!



Nisse The Hitler Cat

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Hemma hos Sebastians far finns det en katt som heter Nisse.
Han är jättesöt och gosig, men han har vissa Hitler tendenser, haha :p På hans nos finns en liten svart hitler mustasch, så himla sött xD
Han älskar att köra anarki med alla de andra katterna - det är han som bestämmer. Fast när han inte bråkar med dem är han hur mysig som helst och älskar att ligga i knäet.
 
Dock är han väldigt förtjust i att snutta på örsnibbar :P Lite drygt ibland, haha :P
 
Men visst är han en liten hitlerkatt? ;p



Packing For Adventures

 
Håller på att packa ihop allt nu.
Idag sticker jag nämligen till Ronneby! Stannar där till på söndag, då vi sätter oss på flyget hem :D Har hört att de ska ha fint väder där uppe, åh längtar efter lite sol! Var tvungen att packa ner plugget oxå, hehe. Läser ju en sommarkurs om dinosaurier, faktiskt riktigt skoj kurs :D
 
Jag ska lägga in lite tidsinställda inlägg för helgen, så det kommer bli lite uppdatering här ändå :D Finns inget stabilt internet ute i storskogen i Ronneby, så därför får det bli tidsinställt =)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta packa :D



Laptop Only..

 
Det tråkiga med att åka iväg någonstans när man ska fotografera massa är att jag måste jobba ifrån min lilla laptop.
Det är en Asus eee pc 1215 med 12 tums skärm. Eftersom det enbart är en notebook är det ett ganska drygt jobb att redigera bilder på den och göra det bra. Den är skitseg när det kommer till redigering och skärmen gör absolut inte färger rättvisa. Har många gånger redigerat bilder på den och allt ser superbra ut på laptopen. Sedan kommer jag hem och kollar bloggen och ser hur förjäkligt det ser ut där, haha :P
 
Fast jag har lärt mig dess svagheter någorlunda, t.ex. att kontrasten på laptopen och mättnader på färger är mycket svagare på den skärmen än på min hemmadator så jag kan kompensera det ganska bra. Laptopen har även varit en stor nytta i skolan på föreläsningar och så, så it's not all that bad :P
 
Sen är den ju rätt liten och söt oxå, haha :p Hmm.. tror jag behöver damma av datorn igen btw.. xD



Time To Cheer Up Cause I'm Heading North!

Hej finisar!
Har fått lite tid att tänka nu sedan jag pratade med mamma imorse. Det har fått mig att inse att jag inte ska oroa sig förrän man vet något säkert. Ja, pappa är på sjukhus och det känns fruktansvärt, men min älskade lillasyster skrev väldigt fina och bra ord på sin facebook idag.
"Vi får hoppas att det inte är alltför allvarligt, läkarna lär berätta när de vet dock så ingen större mening att oroa sig innan vi vet något. Jag för min del tänker inte påminna pappa om detta, eller bryta ihop innan något är defenitivt. Man ska ta vara på den tid man har, och jag vill inte att den ska fläckas av oro som inte gör någon nytta. Lev och ta vara på de stunder som är - annars kan man lika gärna börja oroa sig för om man ska dö i en bilolycka imorrn, vilket inte tjänar någonting till."
Väldigt kloka ord av min fina lillasyster! Och det hon säger är sant. Man ska ta vara på de stunder som är och som finns. Jag ska definitivt göra det när jag åker hem på söndag.
 
Kameran följer självklart med, har en planerad photoshoot med Madde (det får ni inte missa!) och ska fota vårt storslagna vackra norrländska landskap. Mina föräldrar bor nämligen i Höga Kusten, som är ett världsarv med världens högsta landhöjning per år. Detta har skapat ett unikt landskap med höga berg och djupa dalar =) Så stay tuned, det kommer komma upp MÅNGA vackra bilder inom den närmaste framtiden från mina hemtrakter!
 
Bilden nedan är tagen på kalottberget Högklinten utanför den lilla byn Mjällom där jag växte upp. Pappa tog den på oss när vi var små. Det är jag som är i mitten :D
 



Pappa.. <3

Just nu mår jag så fruktansvärt dåligt.
Min pappa är inlagd på sjukhus. Mamma ringde just och berättade det. I tre år har han slagits mot den jävla förbannade cancern, och han har gjort det så bra. 
 
Jag är så förtvivlad, vet inte varför jag ens skriver allt sånt här privat här, men behöver få skriva av mig lite. Sitter och gråter just nu för jag mår så himla dåligt. "Det ser mörkt ut just nu" sa min älskade mamma till mig på telefonen.
 
De senaste åren har pappa förändrats så sjukt mycket. Det har varit en chock att se honom varje gång jag åkt upp till Norrland. Från att ha varit muskulös och kraftig har han nu åldrats något fruktansvärt och är mest bara skinn och ben.. Det är så fruktansvärt hemskt, jag blir så jäkla ledsen av att se honom i det skicket.
 
Det är så tråkigt.. Såhär dålig har han aldrig varit förut :( Stackars pappa.. Jag vet inte vad jag skulle göra om han skulle dö :( Är inte redo!!
 
Förlåt för massa personlig text :( Behövde skriva av mig lite :( Bilden är från i vintras, när pappa fortfarande var pigg.. <3
 
EDIT: Har ryckt upp mig lite. Än "behöver vi inte måla fan på väggen" som mamma nyss sa till mig. Det som dem upptäckt på lungorna behöver ju inte vara cancer, kan ju vara vad som helst. Tack för ert stöd iallafall, både på facebook och här. Det värmer <3 Pappa är en fighter, han har själv sagt att han "är ju viking" och än är han inte redo att ge upp. Det löser sig nog. Hoppas jag. Ser fram emot att träffa han och familjen på söndag iallafall.
 



Your Comments Make My Day =)

Blir så fruktansvärt glad när jag får så fina kommentarer av er <3
Det är det som får mig att känna att jag får lite credit för det jobb jag lägger ner på bloggen och på att göra headers och designer åt andra samt visa vad jag kan göra med min kamera.
 
Så sluta inte, kollar in alla mina läsares bloggar oxå som kommenterar för att se vilka ni är =)
Kramar på er! You make my day!
 
 



Summer Riding =)

Är nyss hemkommen från en tur till stallet.
Tildra har haft lite problem med ryggen så hon åkte till kiropraktorn förra veckan och har fått vila sedan dess. Idag satte vi igång henne igen, blev en mysig skrittur ute bland fälten =) Var så säker på att det skulle börja regna, därför tog jag inte kameran med mig. Men det var soligt, hela vägen.. Typiskt. Tog några kassa iPhonebilder iallafall, det är allt jag har att bjuda på för tillfället :p
 
Tildra ser så missnöjd ut med sin munkorg haha :P Men hon måste bantas lite, hon har blivit jättetjock av allt bete. Dem går ju på lösdrift så inte mycket annat man kan göra åt saken.. Söt är hon ändå iaf :3 Min lilla tuss med världens längsta man =)
 
 
 



Headers & Design

Hej! Vad kul att så många har hört av sig till mig angående headers och designer!
Min mail har blivit helt bombarderad! Jättekul, men nu kan jag tyvärr inte ta emot fler header requests för tillfället. Men ni får gärna kika in här, kommer uppdatera när jag har möjlighet att göra fler headers. 
 
Hatar fortfarande att skriva mobilinlägg, men det fick bli ett nu:) kramisar!



Dressyrmupparna

 
En av mina senaste kreationer var till Dressyrmupparna och den har nu kommit upp :D
Gjorde två stycken, så dem fick välja vilken de ville ha =) Är superglad att dem blev nöjda ^.^
 
Behöver ni en ny header till er blogg?=) Då jag enbart studerar denna sommar har jag lite tid över och kan göra headers då och då. Antingen gratis (med liten logga på) eller för en liten symbolisk summa utan.
 
Jag kodar även hela bloggdesigner för en liten slant! Designen görs helt enligt dina önskemål. Skicka iväg ett mail till [email protected]!
 



April

Modell: April Caarp. Foto: Jag.
Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D + Reflexskärm Silver
 
Rotade igenom min dator idag och fann lite bilder från när April var på besök här nere som jag inte visat :D Så tänkte jag skulle lägga upp dem oxå ^.^
 
Dessa är bara testbilder som vi tog när vi fixade ljussättning och så, men tyckte dem blev rätt bra ändå :D



Sussie

 
Har ett album på Facebook där jag lägger upp bilder på exkursioner med skolan.
Denna bilden på Sussie fick så sjukt många likes och fina kommentarer att hon ville jag skulle skicka den till henne nu så hon kan använda den som profilbild :D Är superskoj att folk gillar det jag gör ^^
 
Visst ser hon lycklig ut? :D



I Love Them Bugs

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Tog mig en liten tur ut i blåsten för att försöka fotografera lite fler kryp :D
Vädret var ju tyvärr skit (som vanligt denna sommar) och det blåste som fasen vilket gjorde det väldigt svårt att fokusera. Men några få bilder blev ok iallafall =)
 
Har alltid faschinerats av insekter. för övrigt. Redan när jag var liten gick jag och plockade på mig insekter och lade i burkar och små burar, haha :P Taskig man var.. Matade spindlar med flugor och var allmänt odräglig :P Haha ^^
 
Verkar som läderbaggarna har parningssäsong oxå.. Massor av dem på vissa blommor som idkade parning :p Blåste för mycket för att få riktigt bra bilder på dem dock, men ska se om dem är kvar där imorgon ;)



Enjoy The Summer

Verkar vara väldigt få som sitter inne och läser bloggar såhär på sommaren.
Det är förståeligt ^^ Trots det pissiga vädret försöker nog de flesta få ut så mycket som möjligt av sommaren. Själv är jag fortfarande blek och trist, det har inte varit många soldagar i sommar tyvärr :( Men jag hoppas det ändras när jag åker upp till Norrland :D
 
Kommer inte ha några fler bloggutlottningar och sådant på ett tag dock iaf, för jag vill nå ut till så många som möjligt om det ska vara någon idé med dem :D
 
Om någon behöver en ny bloggdesign dock kan jag göra detta för en slant :D Bygger upp den efter dina önskemål och hjälper dig sätta in den ^^ Maila bara [email protected] :D



Norrland Here We Come

 
Nu är biljetterna till Norrland bokade!
Den 22a juli åker vi iväg norrut till den norrländska storskogen och alla nära och kära :D Känns underbart ^.^ Ska bli så kul att träffa alla igen! Kameran följer ju med givetvis oxå, här ska fotas storslagen natur! (Vilket det finns massor av i vackra Höga Kusten).
 
Ska bli så skoj iallafall :D:D:D



Student Living

 
Jag kanske inte har berättat det, men jag bor i studentkorridor.
Alltså har jag alla mina grejer intryckt på 19 kvm ^^ Blev lite halvkassa bilder men såhär kan det alltså se ut när man är student, hehe :p
 
Man får vara lite praktisk när man bor på sån liten yta.. Har t.ex. massa förvaring ovanpå garderoberna och sängknopparna agerar väskhängare, hehe! Sängen är dock det som tar upp mest plats av allt i rummet.. Den är 1,20 bred så halva golvutrymmet försvinner för att den ska få plats :p Men kan inte ha mindre eftersom pojken och jag sover tillsammans varje natt.
 
Är ändå rätt nöjd med mitt lilla rum, enda jobbiga är att man inte har ett eget kök.. Men det kommer i sinom tid! Sedan är det ju fenomenet att släpper man någonting på golvet så ser rummet genast skitigt ut.. Dock tar det inte så lång tid att städa allting tack och lov :p



Cinema & Carnival

 
Några Instagram bilder från igår :D
Glömde ju såklart kameran hemma så fick bli lite kassa iPhonebilder istället ^^ Blev en liten middag på House of Bagels först och sedan tog vi en tur till tivolit som är i stan :D Därefter bion och The Amazing Spiderman, haha :p Filmen var faktiskt helt okej, lite annorlunda story än förra Spidermanfilmen så det var najs =) Hade gärna stannat lite längre på tivolit dock, men sista bussen hem gick 23:26 så fick hoppa på den direkt efter bion i det närmaste. Mysig kväll allt som allt :D
 
Idag vaknade jag dock och kände att förkylningen blivit värre.. :( Nu har jag massa slemhosta och rinnande näsa...:( Jättetråkigt, för pojken kommer ju hem ikväll med.. Och hade tänkt städa rummet tills dess.. får nog göra det i riktigt långsam takt så jag orkar =/ Usch, tycker inte om att vara förkyld =(



Blog Design - Simone

Igår satt jag och kodade ihop en design åt en tjej!
Resultatet kan ni se om ni går in Här.
Allt är gjort efter hennes önskemål, och hon blev jättenöjd :D
 
Vill du också ha en egen bloggdesign? Jag kan fixa det för en slant! Maila mig på [email protected]!
 



Sad Rose Will Be Happy Rose?

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
De senaste dagarna har det tråkiga vädret och dåliga ljuset gjort att min ros i fönstret blivit väldigt ledsen.
Fast idag är det sol ute! Genast så såg min ros lite gladare ut! ^.^ Fast den ledsna toppen går nog inte att göra något åt.. Och där försvann solen igen, vafan :S
 
Vaknade imorse förresten med halsont och snorig näsa igen, h******! Har ju just blivit frisk från förra förkylningen och nu kommer en till? Tror det är för att jag äter för dåligt när pojken inte är hemma.. :( Inte bra! Satt ju typ vid datorn hela kvällen igår med och kodade.. Resultatet kommer upp lite senare idag :D



May There Be Sun?

Svettig och dan är jag.
Trots det pissiga vädret så tog jag chansen att åka ut till stallet och Tildra nu på eftermiddagen. Jag hade en fruktansvärd tur för det var typ soligt medans jag var ute och red men nu är vädret skit igen.. Inte en regndroppe föll på mig under hela turen dock haha ^^ Men kameran lämnade jag hemma. Inte sugen på att ta ut den i regnigt väder och riskera att förstöra den. Har ju tyvärr inte blivit mkt bilder de senaste dagarna på grund av det =(
 
Imorrn ska jag hänga med Victor lite dock, så då kanske det blir några fina bilder ;) Men ikväll är det kodande som gäller.. Haha, sicken datanörd jag känner mig som :D Fast ja vädret tillåter ju inte så mycket andra påhitt... Vart är solen?! Kom tillbaka!
 
Typ jag ikväll:
 



Boring Day.se

Shit vilken trist dag det har varit idag.
Suttit och pluggat en massa till min sommarkurs och sedan kodat lite.. Och det är typ allt jag orkat göra :D Inte bra, haha.. Men vädret ute är skit tyvärr så finns inte så mycket att göra ändå.. Känns som hela denna sommaren bara regnar bort? Vart är solen lixom? Ser fortfarande ut som en blekfis.. :(
 
Om cirka en vecka bär det av norrut iallafall till mitt älskade Norrland och min familj! YAY :D Längtar till dess men kommer sakna pojken såklart :(
 
Jaja.. Ikväll önskar jag iallfall att jag hade haft lite Fresita vin för att liva upp stämningen.. Bilden är från i lördags då vi hade fest hos Lenny :D NomNom!
 



Header Requests & Blog Design

Har alldeles för mycket fritid för tillfället så tänkte göra lite mer headers på request.
Vill du ha en ny header till din blogg? Längre ner i denna kategori finns exempel på vad jag kan göra.
 
Har även börjat koda och göra bloggdesigner, så är du intresserad av att få en helt ny look på din blogg kan jag fixa det för en liten slant :D
 
Förtydligande: Eftersom jag mestadels gör HEADERS gratis, kommer det även att finnas med en liten logga på headern att jag har designat den. Vill ni absolut inte ha denna logga får ni gärna skänka en liten summa för headern som vi kommer överens om tillsammans, beroende på hur avancerade ni vill ha den. Det tar trots allt en del tid i Photoshop att göra dessa ^^
 
Angående BLOGGDESIGN så fixar jag detta för en liten slant som vi kommer överens om ^^
 
Det är bara att kontakta mig på [email protected]!
 



Silver Bracelet

 
Införskaffade denna skönhet på Tosia Bonnadan i Ronneby igår ^.^
Har varit på jakt efter ett billigt och fint berlockarmband ett bra tag och där låg det framför mig helt plötsligt! Originalpriset var 450 kronor men det var sista dagen av Tosia så jag lyckades få det för 200:-!
 
Sjukt fint är det, är supernöjd :D
 
 



Say Hello To My Nasty Little Friends

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Visst är dem söta va? :D
Haha, passade på att fota lite nasty insekter när jag var i Ronneby. Älskar verkligen mitt nya objektiv. Tänk att den lilla färglada saken bara är lite över en centimeter lång?! Spindlarna å andra sidan.. HUVVA! De största äckligaste sakerna jag någonsin sett. Sådär lagom roligt att trycka upp kameran i nyllet på dem.. Med en kropp på över två centimeter UTAN benen inräknat så kan ni tänka er storleken xD.. USCH! Men fina bilder blev det iallafall, haha ^^
 
Är hemkommen nu från Ronneby, så ska ta tag i lite prylar nu ;) Jättetrött är jag.. Blev en lång natt.. Menmen, things to do så inget sova än :P



-> Ronneby!

Sitter nu på bussen till Ronneby!
Blir borta till på söndag, så återkommer då finisar :D 
 
Ps. Mobilbloggning suger! :P



Nature In Macro

Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 40/2,8G
 
Tänkte bjuda på lite exempel vad mitt nya objektiv kan göra ^.^
Älskar det, helt seriöst.. Dessa bilder är inte ens bra, tog bara ut objektivet nu på eftermiddagen och testade lite. Fick jobba med höga ISO-tal då vädret var riktigt trist och mörkt, men fick ju till lite bilder iaf :D
 
Äntligen kan jag fota insekter! WTF! Är helt underbart, haha xD
 
//Lycklig tjej



My New Toy

 
Ja vad kan man säga.
Jag kunde verkligen inte hålla mig igår efter att ha gått in på Japan Foto och fått leka en liten stund med denna pärla. Äntligen är jag ägare till ett makroobjektiv! 2199:- fick jag punga ut men det var det värt. Tänk så mycket skoj jag ska ha med det här!! På något vis lyckas jag alltid handla fotoprylar när Victor är med, haha :p Han var med när jag köpte kameran, och mitt fasta 50mm har jag köpt av honom :D
 
Har än så länge bara testat det väldigt lite, men ska ta ut det och leka lite i eftermiddag tänkte jag. Några av bilderna från igår är tagna med detta objektivet, ni kan ju gissa vilka hehe :D
 
Känns som att det har öppnats upp en helt ny dimension för mig nu. Kommer ta ett litet tag att vänja sig vid det här objektivet men sedan kommer det bli så himla bra :D



Shopping & Street Photography With Victor In Malmö

Nikon D90 + Nikkor AF 50/1,8D & Nikkor AF-S 40mm Micro
 
Har spenderat hela dagen i Malmö idag med Victor!
Försökte mig på stadsfotografi, något Victor har som specialitet, hehe. Själv är jag noob när det kommer till det men med lite övning så ;) Haha, älskar sista bilden.. Tyvärr är den tagen med blixt så den ser lite cheesy ut, men fan vad snygg Victor är som Iron man hahaha!
 
Blev lite shopping, och kom hem några tusenlappar fattigare med mycket lycklig! Har nämligen köpt något jag suktat efter Länge. Titta på bilderna och gissa vet ja ;) Haha, visar imorgon vad jag köpt om ni inte redan listat ut det ;)
 
Sjukt nöjd iallafall!



Peaceful Näsby

Nikon D90 + Nikkor 18-105/3,5-5,6 VR
 
Har jag sagt hur mycket jag älskar Näsby där jag bor?
Det är så himla vacker natur! Och så fridfullt att bara strosa omkring på våtmarksängarna, och höra korna råma lite längre bort.. :D Åh, jag älskar Näsby fält!
 
Tanken var ju att jag skulle på fjärilsjakt.. Och nog blev det jakt alltid, dem ville ju absolut inte sitta på blommorna utan skulle absolut sitta på marken och där kom jag och jagade dem med kameran.. haha :P Blev ju inte så lyckat.. Ska nog försöka ta mig en tur ner till Lunds Botaniska istället om jag vill fota fjärilar, eller köpa lite närbildslinser till kameran..
 
Nåja, några fina bilder blev det iallafall :D



Headers By Me

Några av de headers jag gjort på sista tiden efter requests!

Dessa är gjorda efter önskemål och de förutsättningar jag har (små bilder etc). Det är många som vill ha likadana som Tyras, haha :p
 
Noras:
Ellens:
Lisas: (inte uppe än)



Hej!
Cecilia heter jag och jag är en tjej på 29 år, bosatt i ett rött radhus i Härnösand där jag bor tillsammans med min sambo Mattias.

Mina inlägg här kommer till stor del att förmedlas genom bilder då fotograferingen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Kameran följer mig i stort sett överallt! :)